Bookatable.com

100% ilmainen, 100% varma, 100% vahvistus

Bookatable auttaa sinua löytämään mieleisiäsi ravintoloita ja tekemään ulkona syömisestä entistä paremman kokemuksen. Euroopan laajimpana online varauspaikkana – toimintaa 9 kielellä 19 maassa – mahdollistamme ilmaiset, reaaliaikaiset ravintolavaraukset, nopeasti ja helposti, 24/7 välittömällä vahvistuksella netissä tai puhelimella.

Bookatablen omistaa Livebookings Holdings Ltd, johtava kansainvälinen online varaus- ja markkinointipalvelu ravintoloille tuottava yritys. Bookatable luottaa jo yli 10.000 ravintolaa 23 maassa, varauksia toimitetaan parhaisiin yksityisiin ja ketjuravintoloihin kuukausittain yli miljoona ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Bookatable antaa mahdollisuuden etsiä ravintoloita alueen, keittiön ja hintaryhmän mukaan. Etsitkö inspiraatiota? Käytä kätevää interaktiivista karttaamme löytääksesi suosituimmat ravintolat tietyllä alueella helposti ja nopeasti.

Keskitymme täysin ravintolaruokailuun, mutta Bookatable antaa silti paljon enemmän kuin vain varauksen. Toimimme henkilökohtaisena assistenttinasi, ravintolakriitikkona ja varauspäällikkönä – kaikkea yhtä aikaa, mahdollistaen ravintolan löytämisen, arvioimisen ja pöydän varaamisen reaaliaikaisesti ja välittömän vahvistuksen kera. Enää ei ole tarvetta ympäriinsä pyörimiseen, puhelimessa roikkumiseen tai vahvistuksen odottamiseen!

Meillä on paremmat yhteydet kuin yhdelläkään vastaanottovirkailijalla ja löydämmekin sinulle vaihtoehtoja enemmän kuin kukaan muu maailmassa – yli 8.000 ravintolaa – vain muutamalla klikkauksella. Haluatpa vierailla maailman parhaissa ravintoloissa tai mennä rennolle iltapalalle ystävien kera, löydät Bookatablesta enemmän valinnan varaa kuin miltään muulta varaussivustolta.

Järjestämme sinulle myös alennuksia, jotta saat entistä helpommin haluamasi, kohtuuhintaisen ruokailukokemuksen. Yhä kasvava määrä käyttäjien arvioita ja ravintoloiden tietoja antaa sinulle kaipaamasi suosituksen toivomaltasi alueelta.

Oletpa sitten toimistolla, kotona tai liikkeellä iPadisi, älypuhelimen tai matkapulimesi kanssa, pysyt kosketuksissa ravintoloihin Bookatablen avulla.

Illallisesi jälkeen haluat ehkä jakaa kokemuksesti koko maailman kanssa, sen teet helposti palvelussamme – kaikki vain yhden klikkauksen päässä.

Ota yhteyttä

Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa sivustoamme ja kuulemme mielellämme myös sinun kommenttisi.

Kaikissa yleisissä kysymyksissä ota yhteyttä: hello@bookatable.com
Mikäli edustat ravintolaa, ota yhteyttä: restaurants-fi@bookatable.com
Mikäli haluat Bookatable kumppaniksi, ota yhteyttä: partners@bookatable.com

Peruuta varaus

Voit peruuttaa varauksesi netissä. Mikäli haluat muuttaa varaustasi, ota suoraan yhteyttä ravintolaan puhelimitse, puhelinnumero on lähetetty sinulle varausvahvistuksessa.

Osoite:
Bookatable.com
PL 90
02631 Espoo