Om Bookatable.com

100% gratis, 100% umiddelbar, 100% bekreftet

Bookatable formidler restaurantopplevelsene du elsker, og vår målsetting er å gjøre opplevelsen ved å spise ute bedre enn noen gang! Som Europas største nettsted for restaurantbookinger – vi opererer på 9 ulike språk på tvers av 19 land – sørger vi for at det er både raskt og enkelt for deg å foreta gratis, online restaurantreservasjoner. Dette kan du gjøre hele døgnet, med umiddelbar bekreftelse på e-post.

Bookatable eies av Livebookings Holdings Ltd, den globalt ledende reservasjons- og markedsføringstjenesten for restauranter på nett. Bookatable er det soleklare valget for over 10,000 restauranter i 23 land og leverer over en million gjester (et stadig voksende tall) til restauranter og restaurantkjeder verden over, hver måned.

Med Bookatable kan du søke på restauranter basert på beliggenhet, type mat og prisnivå. Ønsker du å la deg inspirere? Ved å bruke vårt interaktive kart finner du med få klikk de mest populære restaurantene innenfor ethvert område. Enklere kan det ikke gjøres.

Vi er mest av alt opptatt av selve restaurantopplevelsen – men Bookatable fyller flere funksjoner enn bare bordbestilling. Vi er din personlige assistent, restaurantanmelder og reservasjonsansvarlige, alt i ett, for at du skal få oversikten over restaurantene og reservere det bordet du ønsker på få sekunder, med umiddelbar bekreftelse. Du trenger aldri å bruke tid og krefter på å undersøke, ringe eller vente på tilbakemelding fra restauranter igjen.

Med større nettverk enn den beste concierge, kan vi skaffe deg bord på flere restauranter enn noen annen i hele verden – flere enn 8,000 – med få klikk. Enten du ønsker å imponere med bord på en av verdens mest velrenommerte restauranter, eller har lyst på en avslappende matbit sammen med venner, vil du finne mer å velge i på Bookatable enn noe annet reservasjonsnettsted.

Vi skaffer deg også rabatter slik at du lettere kan finne en ettertraktet, men likevel rimelig, restaurantopplevelse. Kombinert med vårt økende antall gjesteanmeldelser og vår oppdaterte restaurantinformasjon vil du få all den informasjon du trenger for å finne ditt perfekte spisested.

Enten du er på kontoret, hjemme, på farten med iPad, smartphone eller mobiltelefon – med Bookatable vil du ha kontroll over hvor og når du spiser.

Og når du har hygget deg med desserten, gjort opp regningen og ønsker å dele din personlige mening med omverdenen, kan du også gjøre dette hos oss – alt med få tastetrykk.

Kontakt oss

Vi ønsker alltid å forbedre nettstedet og vil mer enn gjerne høre din mening.

For generelle henvendelser, vennligst send e-post til: hello@bookatable.com
Om du driver en restaurant og har spørsmål, vennligst kontakt: restaurants-no@bookatable.com
Om du er interessert i å bli partner med Bookatable, vennligst kontakt: partners@bookatable.com

Kanseller en booking

Du kan kansellere din booking online. Om du trenger å endre en booking, kontakt restauranten direkte ved hjelp av restaurantens telefonnummer på bookingbekreftelsen du mottok på e-post da du reserverte.

Adresse:
Bookatable.com
Frognerveien 31
0263 Oslo