Over Bookatable.com

100% gratis, 100% direct en 100% bevestigd

Bookatable brengt u de restaurantbeleving waar u van houdt, en maakt uit eten gaan gemakkelijker dan ooit. Als Europa's grootste online reserveringswebsite voor restaurants - aanwezig in negen verschillende talen en in negentien landen - zorgen wij ervoor dat u gratis en direct bij restaurants kunt reserveren. Snel en gemakkelijk, 24/7, en met directe bevestiging online of op uw mobiel.

Bookatable is het eigendom van Livebookings Holdings Ltd, de leidende internationale online reserverings- en marketingsservice voor restaurants. Bookatable is de vertrouwde keuze van meer dan 10000 restaurants in 23 landen, inclusief 's werelds beste onafhankelijke en ketenrestaurants, en zorgt elke maand voor een miljoen restaurantbezoekers.

Bookatable maakt het mogelijk te zoeken naar restaurants op basis van locatie, keuken en prijs. Inspiratie nodig? Gebruik onze handige interactieve kaart om de populairste restaurants in het door u gewenste gebied snel en gemakkelijk te vinden.

Wij zijn geheel gericht op de eetbeleving - maar u kunt meer op Bookatable dan reserveren.We zijn uw persoonlijke assistent, restaurantcriticus en reserveringsmanager in één, en helpen u met het vinden, beoordelen en reserveren van de juiste tafel, direct en met onmiddelijke bevestiging. U hoeft nooit meer rond te scharrelen, aan de telefoon te hangen of te wachten voor een belletje terug.

Met dank aan onze goede connecties krijgen wij u met slechts een paar snelle klikken binnen bij restaurants – bij meer dan 8000 zelfs – dan welke online reserveringsservice dan ook. Of u nu indruk wilt maken in een van de hoogst aangeschreven restaurants ter wereld of wilt genieten van een ontspannen hapje met vrienden, u vindt meer keuze op Bookatable dan op elke andere reserveringssite.

Daarnaast geven we u ook kortingen, zodat het gemakkelijker voor u is om te genieten van een aantrekkelijk, maar betaalbaar diner. Dankzij het groeiende aantal recensies van gebruikers en de beschikbare informatie over restaurants, zult u alle inspiratie krijgen die u zich maar wenst om dé ideale locatie te vinden.

Of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg met uw iPad, smart phone of mobiel, met Bookatable heeft u controle over waar en wanneer u eet.

En wanneer u, na het verorberen van uw pepermuntje en het betalen van de rekening, uw mening met de wereld wilt delen, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht – allemaal slechts één klik verwijderd.

Contact

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de site te verbeteren en we zouden uw mening daar graag in laten meegelden.

Voor alle algemene vragen kunt u ons mailen op: hello@bookatable.com
Indien u een restaurant bent met een vraag kunt u contact opnemen met: restaurants-nl@bookatable.com
Als u geïnteresseerd bent in een partnerschap met Bookatable kunt u contact opnemen: partners@bookatable.com

Reservering annuleren

U kunt uw reservering online annuleren. Neem direct contact op met het restaurant mocht u uw reservering aan willen passen. Contact gegevens van het restaurant kunt u vinden in uw bevestiging e-mail die u heeft ontvangen.

Adres:
Bookatable.com
Vestergade 10A-4
1456 Kopenhagen, Denemarken