Om Bookatable

Kostnadsfritt med omedelbar bekräftelse!

Bookatable hjälper dig att få en härlig restaurangupplevelse med bara ett klick och gör det ännu trevligare att gå ut och äta. Vi är Europas största sajt för restaurangbokningar online och finns på 9 olika språk och är verksamma i 19 länder. Här kan du boka bord på webben eller i mobilen, gratis och direkt - snabbt och enkelt, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan med omedelbar bekräftelse.

Bookatable ägs av Livebookings Holdings Ltd som är världens ledande service för reservationer och marknadsföring för restauranger. Bookatable har valts av över 10 000 restauranger i 23 länder som en pålitlig partner för förmedling av ett växande antal restaurangbesökare, hittills över en miljon per månad.

Med Bookatable kan du leta bland restauranger utifrån ort, typ av mat och prisklass.Behöver du lite inspiration? Använd vår fiffiga interaktiva karta för att snabbt och enkelt hitta de populäraste restaurangerna i ett visst område.

Vi är helt och hållet intriktade på upplevelsen att gå ut och äta och det finns mer hos Bookatable än att bara boka bord. Vi är din personliga assistent, restaurangkritiker och bokningsagent, allt i ett. Vi hjälper dig att hitta och bedöma restauranger och att boka bord i realtid och med omedelbar bekräftelse. Du behöver aldrig mera stressa med att sitta och vänta i telefon eller vänta på att restaurangen ska ringa tillbaka.

Vi har bättre kontakter än alla hotellreceptioner och vi kan skaffa dig bord på fler restauranger än någon annan i hela världen - över 8 000 - med bara några enkla klicka. Kanske du vill imponera på någon med ett besök på en av världens mest kända topprestauranger, eller kanske vill du ha en avslappnad middag med vänner. På Bookatable kommer du att hitta fler alternativ än på någon annan sajt.

Du får också fantastiska erbjudanden vilket gör det lättare för dig att hitta bra restauranger men ändå äta billigt. Med alla våra omdömen och tips från användare, kan du få all den inspiration du behöver för att hitta rätt ställe.

Med Bookatable har du koll på var och när du ska äta, oberoende om du är på jobbet, hemma eller på språng med din iPad, smarta telefon eller mobil.

När du fått din mintchoklad, betalt notan och vill dela med dig av dina upplevelser, kan du göra det direkt här hos oss - med ett enkelt klick.

Kontakta oss

Vi försöker alltid att förbättra och utveckla vår sajt och vill gärna höra vad du tycker om oss.
För alla generell frågor, vänligen kontakta: hello@bookatable.com
Om du representerar en restaurang och vill komma i kontakt med oss, vänligen kontakta: restaurants-se@bookatable.com
Om du är intresserad av ett partnerskap med Bookatable, vänligen kontakta: partners@bookatable.com

Avboka din bokning

Du kan avboka din bokning online. Om du behöver ändra en bokning vänligen kontakta restaurangen direkt genom att ringa nummret som finns i din bokningsbekräftelse.

Adress:
Bookatable
Holländargatan 22
113 59 Stockholm
Sweden