Sådan fungerer det

På Bookatable.com kan du hurtigt, nemt og gratis booke bord online på restauranter i Danmark og mere end 40 andre lande.

24-7 Du kan booke bord når som helst, hvor som helst
Med Bookatable kan du reservere bord uanset tid og sted, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Du får øjeblikkelig bekræftelse via e-mail, så der er ingen grund til at tage telefonen eller notere detaljer ned. Det eneste du skal gøre er, at beslutte hvor, hvad og hvornår du vil spise.
Vi sikrer, at restauranten har modtaget din booking
Når du ankommer til restauranten, kan du være sikker på, at din booking er modtaget. Bookatable bruger den nyeste teknologi til at bekræfte alle vores bookinger direkte hos restauranterne, og du modtager øjeblikkelig bekræftelse.

Hvis du er restauratør, og du gerne vil have flere bookinger i din restaurant, kan du tilmelde dig Bookatable her.

Det tager kun et øjeblik
Med et par klik kan du hurtigt finde din foretrukne restaurant og booke bord øjeblikkeligt. Og med tusindvis af brugeranmeldelser til at hjælpe dig, har det aldrig været nemmere at vælge det perfekte sted.
Ingen ventetid
Når du booker bord online via din computer, tablet eller telefon, er der ingen ventetid, ingen stressede medarbejdere i den anden ende og ingen telefonsvarere. Bookatable er desuden tilgængelig på 9 forskellige sprog, så hvis du vil bestille bord på den lokale restaurant, der hvor du er på ferie, kan du gøre det på dit eget sprog!

Få fantastiske tilbud med Bookatable Star Deals
Bookatables Star Deals er din mulighed for at spise på nogle af de bedste restauranter for færre penge. Tilmeld dig Bookatable Star Deals og modtag fantastiske restauranttilbud i din indboks hver uge.
Alle de oplysninger du har brug for
Vi har samlet alle de informationer, du skal bruge til at vælge den helt rigtige restaurant: priser, beskrivelser, åbningstider, brugeranmeldelser og billeder. Søg efter restaurant på navn eller område, eller brug vores interaktive kort til at se restauranter i nærheden af dig.