Miten Bookatable toimii?

Olet todennäköisesti jo aikaisemmin varannut lentoja, hotellihuoneita ja teatterilippuja netin kautta. Mutta tiesitkö, että voit myös varata ravintolapöydän netin kautta tai matkapuhelimellasi? Varaaminen Bookatable.comin kautta ei ole vain nopeaa, helppoa ja ilmaista, vaan se on myös turvallinen ja varma tapa varata kaupungin parhaita pöytiä. Alla kerromme muutamia syitä, miksi uskomme, että kun kerran teet varauksen Bookatablen kautta, et enää halua tehdä seuraavaa varaustasi soittamalla ravintolaan.

24-7 Voit tehdä varauksen koska tahansa missä tahansa
Haluatko tehdä varauksen keskellä yötä? Oletko liikkeellä ja haluat tehdä varauksen matkapuhelimellasi? Vai suunnitteletko mieluummin illallistreffejä pöytäsi äärellä sen sijaan että tutkit tylsiä excel-taulukoita? Bookatablen avulla voit tehdä varauksen milloin tahansa, missä tahansa, 24 tuntia päivässä kaikkina viikon päivinä! Saat välittömästi vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi ja puhelimeesi, joten ei ole tarpeen soittaa ja varmistaa tai edes kirjoittaa ylös varauksen tietoja. Sen kun vain päätät, milloin ja missä haluat syödä!
Varmistamme, että varauksesi on vahvistettu ja varmennettu ravintolasta
Saapuessasi ravintolaan voit olla varma, että varauksesi on saapunut perille. Bookatable käyttää uusinta tekniikkaa varmistaessaan, että varaukset on vahvistettu ravintoloille. Varattuasi pöydän Bookatablen kautta saat välittömästi vahvistuksen sähköpostiisi sekä tekstiviestinä puhelimeen, näin vahvistus myös kulkee mukanasi helposti.

Mikäli olet ravintoloitsija ja haluat lisätä pöytävarauksienne määrää, voitte rekisteröityä mukaan Livebookings verkostoon tästä.

Varauksen teko on todella nopeaa
Varauksen tekeminen käy todella helposti Bookatablessa. Parilla klikkauksella löydät mieleisi ravintolan ja varaat pöydän. Voit jopa hakea vain ravintoloita, joilla on vapaita pöytiä valitsemanasi aikana, niin et turhaan katso ravintoloita, jotka ovat jo täynnä tai suljettuna kyseiseen aikaan. Muiden samanhenkisten käyttäjien antamien arvioiden avulla on entistä helpompaa valita itselle mieleinen ravintola.
Ei linjoilla roikkumista ja odottelua
Oletko kyllästynyt soittamaan ravintolaan yhä uudelleen ja uudelleen, vain kuullaksesi että ravintola on täynnä tai suljettu? Varatessasi kauttamme netissä tai puhelimellasi, et enää joudu jonottamaan puhelimessa, puhumaan kiireisen henkilökunnan kanssa tai käymään yksipuolista keskustelua puhelinvastaajan kanssa. Bookatable puhuu myös useita kieliä, joten nyt voit tehdä myös lomamatkalle varauksen siitä ihanasta pienestä ravintolasta omalla kielelläsi!

Säästä rahaa tarjouksilla
Jotkut väittävät ettei ilmaista lounasta ole olemassakaan. Mutta Bookatablesta löydät ilmaisia lounaita, jopa ilmaisia illallisia! Pidä silmällä mainosviestejä kattavilla ravintolasivuillamme ja saatat hyvinkin pian nähdä ylellisiä tarjouksia kuten "50% hinnasta pois tai 2 yhden hinnalla". Kaikkiin tarjouksiin voit tietenkin myös tehdä pöytävarauksen välittömästi ilman turhaa hässäkkää.
Kaikki tarvitsemasi tieto
Pystyäksemme auttamaan sinua oikean ravintolan valitsemisessa, olemme keränneet yhteen tarvitsemasi tiedot: hinnat, kuvaukset, aukioloajat, käyttäjien arviot ja valokuvat. Voit etsiä ravintoloita erilaisin kriteerein, mm: alue, keittiön tyyppi, käyttäjien arviot, haluamasi hintataso. Etsiessäsi ravintolaa tietyltä alueelta, käytä interaktiivisia karttojamme nähdäksesi mitkä ravintolat ovat suosituimpia valitsemallasi alueella.

Mitä vielä odotat?
Seuraava herkullinen illallistreffi, pitkä lounas tai tehokas liikelounas ovat vain muutaman klikkauksen päässä.