Hvordan fungerer det?

Du har sikkert allerede booket flyreiser, hotellrom og kinobiletter på nettet. Men visste du at du også kan booke restaurantbord online eller på mobiltelefonen?

På Bookatable.com er det ikke bare raskt, lettvint og gratis, men det er også den sikreste måten å skaffe deg noen av de beste bordene i byen. Nedenfor finner du noen få av grunnene til at vi tror at når du først har benyttet Bookatable, vil du aldri måtte ringe en restaurant igjen.

24-7 Du kan booke når som helst - fra hvor som helst!
Trenger du å booke midt på natta? På farten og trenger å reservere ved hjelp av mobilen? Eller liker du å planlegge middagsavtaler mens du arbeider, for å få variasjon i arbeidsoppgavene? Med Bookatable kan du reservere når som helst, hvor som helst, 24 timer i døgnet, syv dager i uka! Du mottar en umiddelbar bookingbekreftelse på e-post, så du trenger ikke å ringe restauranten eller notere ned detaljene. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor, hva og når du vil spise.
Vi sørger for at dine bestillinger er bekreftet og garanterte hos restauranten
Når du ankommer restauranten, kan du være sikker på at reservasjonen din venter på deg. Bookatable benytter den raskeste og mest oppdaterte teknologien tilgjengelig for å sikre at alle bookinger gjort gjennom oss er bekreftet hos restaurantene. Når du har reservert bord gjennom Bookatable, vil du umiddelbart motta en bekreftelse på e-post, som du selvsagt kan ta med til restauranten, om du ønsker det.

Driver du restaurant og ønsker å sette fart på dine restaurantbestillinger, kan du kontakte Bookatable her.

Det tar bare noen få sekunder
Å bestille bord på restaurant er superenkelt med Bookatable. Med få klikk kan du finne ditt perfekte spisested og sikre deg bordet du vil ha. Du kan også velge å kun se restauranter med tilgjengelige bord på valgt dato og tidspunkt så du slipper å bruke tid på restauranter som er fullbooket eller stengt. Og med tusenvis av anmeldelser fra likesinnede til å hjelpe deg i valget, har det aldri vært lettere å finne det perfekte spisestedet.
Aldri mer telefonkø
Lei av å ringe restauranter gang etter gang, bare for å finne ut at stedet er fullt eller stengt? Når du booker hos oss, enten online eller ved hjelp av mobilen, slipper du telefonkø, stressa servitører som strever med å forstå bestillingen eller telefonsvarere. Bookatable er også språkmektig, så nå kan du bestille bord på den sjarmerende lokale restauranten du oppdaget sist du var på reise, på ditt eget språk!

Spar penger med våre spesialtilbud
Vi er alltid blitt fortalt at "there's no such thing as a free lunch", men på Bookatable finnes faktisk gratislunsjer å hente! Bare følg med på tilbudsannonsene på våre innholdsrike restaurantsider, så vil du ofte få øye på f.eks. buffet-tilbud, som "50 %” eller “2-for-1". Disse kan du selvsagt enkelt bestille med det samme.
All den informasjonen du trenger
For å hjelpe deg å finne riktig restaurant har vi samlet all den informasjonen du trenger: priser, restaurantbeskrivelser, åpningstider, menyer, gjesters anmeldelser og bilder. Du kan sjekke ut alle våre restauranter basert på mange kriterier: beliggenhet, favorittkjøkken, brukeropplevelse og prisnivå. Og om det er lokal inspirasjon du søker, vil våre interaktive kart vise hvilke restauranter som er mest populære i ditt nabolag!

Så hva venter du på?
Den lovende middagsdaten, den late lunsjen med sjøutsikt eller den effektive forretningsbrunsjen er bare få klikk unna å redde dagen!