Hoe werkt het?

Grote kans dat u weleens online vliegtickets, hotels en kaarten voor het theater hebt gereserveerd. Maar hebt u al eens online een tafel in een restaurant gereserveerd? Op Bookatable.com kunt u online een tafel reserveren, net zoals u een hotel, vliegtickets of kaarten voor het theater boekt. Het is gemakkelijk, snel en gratis! Hieronder vindt u enkele van de vele andere redenen voor het online reserveren van een tafel:
24-7 Op elk moment reserveren
Krijgt u midden in de nacht een idee voor een dinerafspraak? Of wilt u even uw weekend plannen tussen uw werkzaamheden door? Via Bookatable.com kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een tafel reserveren! Uw reservering wordt ook direct per e-mail bevestigd zodat u niet op een antwoord op uw e-mail hoeft te wachten of hoeft te bellen.
Uw reserveringen worden door het restaurant bevestigd en veilig opgeslagen
Als u een tafel reserveert, wilt u ervan opaan kunnen dat dit veilig gebeurt en dat het restaurant op de afgesproken tijd ook echt een tafel voor u beschikbaar heeft. Bookatable.com maakt gebruik van de modernste technologie waardoor alle reserveringen door de restaurants worden bevestigd. Deze technologie is ontwikkeld en wordt geleverd door Livebookings. Via e-mail ontvangt u direct een bevestiging met een bevestigingsnummer dat u eventueel kunt meenemen naar het restaurant.
Het duurt maar een paar seconden
Een tafel reserveren is een fluitje van een cent. U wilt hier meestal niet teveel tijd aan besteden en zo snel mogelijk weer doorgaan met andere zaken. Op Bookatable.com kan dat. Het is zelfs mogelijk alleen die restaurants te zien die op de door u gewenste tijd en datum een tafel beschikbaar hebben. Geen onnodig gezoek naar restaurants die al volgeboekt of gesloten blijken te zijn.
Geen wachttijden
U hebt genoeg van de slechte telefonische bereikbaarheid van een restaurant om uiteindelijk te horen te krijgen dat er geen tafels meer vrij zijn of dat het restaurant gesloten is. Online reserveren betekent geen ingesprektoon, geen gestreste obers aan de lijn en geen antwoordapparaat. Op Bookatable.com kunt u kiezen uit verschillende talen. U kunt dus nu ook voor uw vakantie dat gezellige plaatselijke restaurant bespreken zonder dat u de taal machtig bent. Pak dus uw iPod en reserveer een tafel op een door u gewenst moment en in de door u gewenste taal!
Bespaar geld met onze geweldige aanbiedingen
Een Amerikaans gezegde luidt: "Een gratis lunch bestaat niet", maar Bookatabel.com biedt wel degelijk een aantal gratis lunches en diners aan! Let op de oranje promotieteksten in de beschrijvingen van de restaurants voor de vele geweldige aanbiedingen, zoals "diner voor 2 voor de prijs van 1". U kunt natuurlijk alle aanbiedingen direct reserveren!
Alle informatie die u nodig heeft
Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij uitgebreide informatie over de restaurants verzameld, zoals prijzen, beschrijvingen, openingstijden en foto’s. Al onze restaurants zijn online opzoekbaar op plaats, uw favoriete keuken en op prijsniveau! En mocht u inspiratie nodig hebben, dan laten onze interactieve kaarten ook zien in welke restaurants in uw omgeving het vaakst een tafel is gereserveerd!