Hur fungerar det?

Du har säkert bokat flygresor, hotell eller teaterbiljetter online. Men visste du om att du också kan boka ditt bord på en restaurang online eller på din mobil?

På Bookatable.com är det inte bara snabbt, bekvämt och gratis, utan också säkert och tryggt att boka bord på några av stans bästa restauranger. Här nedanför ser du bara några exempel på varför vi tror att du aldrig mera behöver ringa en restaurang efter att du en gång använt Bookatable.

24-7 Du kan boka när som helst, var som helst
Behöver du boka mitt i natten? Är du på väg någonstans och behöver göra en bokning på mobilen? Eller, tänk hur det skulle vara att planera din middagsträff medan du sitter vid skrivbordet på jobbet istället för att traggla med tråkiga kalkylblad? Med Bookatable kan du boka bord när som helst, var som helst, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan! Du får genast en bokningsbekräftelse via e-post, så du behöver inte ringa eller ens skriva ner informationen. Allt du behöver göra är att bestämma var, vad och när du vill äta.
Vi garanterar att våra bokningar är bekräftade
När du kommer till restaurangen kan du vara säker på att din bokning väntar på dig. Bookatable använder den allra bästa teknologin för att garantera att alla dina bokningar bekräftas på restaurangerna. När du har bokat ett bord med Bookatable kommer du genast att få en bekräftelse via e-post som du kan ta med till restaurangen för att känna dig säker.

Om du äger en restaurang och skulle vilja öka dina bokningar och få fler gäster kan du registrera dig hos Livebookings här.

Det tar bara några få sekunder
Det är superenkelt att boka bord på Bookatable. Med bara några klick, kan du hitta den perfekta restaurangen och boka ditt bord. Med tusentals omdömen från likasinnade som hjälper dig att välja, är det enklare än någonsin att välja den där perfekta restaurangen.
Inget köande
Är du trött på att ringa den där restaurangen gång på gång, bara för att få reda på att den är fullbokad eller stängd? När du bokar hos oss, online eller via mobil, slipper du telefonköer, stressad personal och enkelriktade samtal med automatiska telefonsvarare. Bookatable finns också på flera olika språk, så nu kan du boka bord på den där mysiga lokala restaurangen när du är på resa på ditt eget språk!

Spara pengar med fina erbjudanden
En del människor försöker påstå att det inte finns något sådant som en gratis lunch. Men hos Bookatable finns det både gratis luncher och middagar, massor av dem! Håll bara utkik efter våra erbjudanden på vår sajt så kommer du snart att hitta ett smörgåsbord av härliga erbjudanden, som t.ex. "50% rabatt eller 2-för-1". Du kan naturligtvis boka dem direkt, enkelt och smidigt på Bookatable.
All information du behöver
FFör att göra det lättare för dig att välja rätt restaurang, har vi samlat in all den information du kan tänkas behöva: pris, beskrivningar, öppettider, användaromdömen och foton. Du kan leta bland restauranger enligt många olika kriterier, inklusive plats, favoritmat, omdömen och till och med en vald prisnivå. Om du vill ha lokal inspiration, kan våra interaktiva kartor också visa vilka restauranger som just nu är populärast där du bor!

Så vad väntar du på?
Du kan få en perfekt dag med en underbar middag, en lat lunch eller en smart affärsbrunch, med bara några få klick.