Opiniones sobre Sole d´Italia

3.9
(basado en 100 opiniones)
Gråbrødre torv 1, København K, København, 1154
100 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Hens K desde Frederiksberg
    17 de febrero de 2019

    Rustik italiensk gennemført Mine venner fra Jylland og jeg fik en 4 retters menu super lækker mad og service i top vi fik barbaresco hele menu godt valg vi kommer igen når vi lander i kbh igen.

  • Por Lone J desde København
    14 de enero de 2019

    En rigtig god oplevelse! En rigtig god oplevelse!! Vi fik en tre retters menu hvor alt spillede max!! Og det uden overdrivelse!! Hovedretten var en mørbradbøf af virkelig høj kvalitet og stegt til perfektion!! Personalet er imødekommende og utroligt søde - 5 stjerner gør det ikke. Tak for en god oplevelse!

  • Por Jacob R desde Köpenhamn
    31 de diciembre de 2018

    Totalt värdelös resturang. Dyrt och dålig service vid nyår. Jag skulle absolut inte rekommendera någon av mina vänner att äta där. Tog över två timmar innan vi valde att gå då vi fortfarande inte hade fått huvudrätten. Nej som sagt, under all kritik!

  • Por Eva S desde Stockholm
    24 de diciembre de 2018

    Vid bokning kunde meny eller normal bokning väljas, på plats var endast meny tillgänglig. Dessutom extremt dålig seevice o mottagande!??

  • Por Knud H desde Rønne
    27 de julio de 2018

    Udmærket oplevelse! Havde velkomstdrinken været lidt køligere ville alt have været OK

  • Por Kirsten D desde København SV
    12 de marzo de 2018

    Supergod oplevelse - restauranten kan varmt anbefales.

  • Por Helle H desde Greve
    2 de diciembre de 2017

    Vi fik rigtig dejlig mad og vin, maden er måske til den dyre side, når man ser på portionsstørrelsen. Vi måtte vente længe på vores forret, men derefter fik vi serveret hovedret og dessert med passende interval.

  • Por Per D desde Ryomgård
    17 de febrero de 2017

    En meget hyggelig oplevelse, lige fra ankomsten med en venlig, levende tjener, der anviste bordet, og kom med det vi ønskede.

  • Por Patricia P desde København
    3 de febrero de 2017

    Hyggelig atmosfære, god betjening, dejlig mad, en god aften på min fødselsdag.

  • Por Hans Christian E desde Solrød
    22 de enero de 2017

    Super god oplevelse. Mad, stemning, betjening - helt i orden.