Anmeldelser Sole d´Italia

3.9
(basert på 100 anmeldelser)
Gråbrødre torv 1, København K, København, 1154
100 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Hens K fra Frederiksberg
    17. februar 2019

    Rustik italiensk gennemført Mine venner fra Jylland og jeg fik en 4 retters menu super lækker mad og service i top vi fik barbaresco hele menu godt valg vi kommer igen når vi lander i kbh igen.

  • Av Lone J fra København
    14. januar 2019

    En rigtig god oplevelse! En rigtig god oplevelse!! Vi fik en tre retters menu hvor alt spillede max!! Og det uden overdrivelse!! Hovedretten var en mørbradbøf af virkelig høj kvalitet og stegt til perfektion!! Personalet er imødekommende og utroligt søde - 5 stjerner gør det ikke. Tak for en god oplevelse!

  • Av Jacob R fra Köpenhamn
    31. desember 2018

    Totalt värdelös resturang. Dyrt och dålig service vid nyår. Jag skulle absolut inte rekommendera någon av mina vänner att äta där. Tog över två timmar innan vi valde att gå då vi fortfarande inte hade fått huvudrätten. Nej som sagt, under all kritik!

  • Av Eva S fra Stockholm
    24. desember 2018

    Vid bokning kunde meny eller normal bokning väljas, på plats var endast meny tillgänglig. Dessutom extremt dålig seevice o mottagande!??

  • Av Knud H fra Rønne
    27. juli 2018

    Udmærket oplevelse! Havde velkomstdrinken været lidt køligere ville alt have været OK

  • Av Kirsten D fra København SV
    12. mars 2018

    Supergod oplevelse - restauranten kan varmt anbefales.

  • Av Helle H fra Greve
    2. desember 2017

    Vi fik rigtig dejlig mad og vin, maden er måske til den dyre side, når man ser på portionsstørrelsen. Vi måtte vente længe på vores forret, men derefter fik vi serveret hovedret og dessert med passende interval.

  • Av Per D fra Ryomgård
    17. februar 2017

    En meget hyggelig oplevelse, lige fra ankomsten med en venlig, levende tjener, der anviste bordet, og kom med det vi ønskede.

  • Av Patricia P fra København
    3. februar 2017

    Hyggelig atmosfære, god betjening, dejlig mad, en god aften på min fødselsdag.

  • Av Hans Christian E fra Solrød
    22. januar 2017

    Super god oplevelse. Mad, stemning, betjening - helt i orden.