Bewertungen für Chai Wong

3.7
(basierend auf 152 Bewertungen)
Thorvaldsensvej 2, Frederiksberg C, 1871
152 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Henrik A aus Valby
    27. Oktober 2019

    Det var en super god oplevelse, fantastik gode 8 retter!

  • Von Stig K aus København
    24. Oktober 2019

    Lækker mad til overkommelig pris. God betjening og hyggelige omgivelser

  • Von Ulla H aus København
    4. Oktober 2019

    Dejlig mad, vin (kortets rose) og sød betjening, som dog var lidt svær at forstå, da de taler thai-engelsk. Ville ønske, man kunne få en stol med ryglæn - lidt krævende at sidde på en taburet igennem 8 retter.

  • Von Hans Jørgen V aus Birkerød
    3. Mai 2019

    Maden er ikke dårlig men bare kedelig. Fik de 8 retter for 325 DKK. Lang ventetid mellem retterne selv om restauranten var kun ca 20% fyldt. Jeg har fået lige så god mad på kinesere med fri buffet til 150 DKK. Så enten må prisen ned eller kvaliteten op. Service var OK - men for langt mellem retterne. Mindst halvdelen af siddepladserne er taburetter - de er trælse at sidde på i længden. Jeg bruger ikke Bookatable igen hvis I fortsætter med kritikløst at anbefale mig restauranter.

  • Von Marcel W aus Brønshøj
    1. Mai 2019

    Udmærket jævn mad, men slidt sted og savnede det niveau som vi forventede.

  • Von PK K aus Østerbro
    28. April 2019

    Bestilte Star menyen - 8 retter - ikke super specielle retter, men smagfuld. To hovedretter var store efter 4 småretter, sur sød seafood ret var ikke specielt - lax passede ikke særligt godt i den, men curry vad udmærket - ingen is til desser - fryseren var gået til stykker - lille minus der

  • Von Helle J aus København
    6. Februar 2019

    Dejligt, roligt sted, hvor folk taler dæmpet og omgivelserne indbyder til afslapning og til bare at nyde den gode mad. Meget venlig betjening.

  • Von Thea R aus København NV
    29. Dezember 2018

    Yderst lækker mad og god betjening. Meget hyggelig restaurant

  • Von Ninon M aus København V
    19. Oktober 2018

    Hyggelig lille restaurant. Fin mad med god kvalitet.

  • Von René S aus Charlottenlund
    27. September 2018

    Hyggelig stemning, god tjener, MEGET ukomfortable skamler i stedet for stole. Vi fik en 8-retters tasting menu til kr. 350. Maden var OK, varieret og absolut god værdi for pengene. Godt og rimeligt udvalg af drikkevarer. MEN: hvis man tror, det er Kiin Kiin til lavpris, så tager man grueligt fejl. Der er meget langt op til den kreativitet og velsmag, værtsparret serverer på Kiin Kiin.