Anmeldelser af PS Bar & Grill

3.8
(baseret på 91 anmeldelser)
Pilestræde 12a, København K, 1112
91 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Christine C fra Hornbæk
    29. februar 2020

    Super oplevelse

  • Af Karina nygaard N fra Glostrup
    14. februar 2020

    Fik bord i baret . Hvilket jeg ikke kunne forstå . De var ingen andre borer hvis jeg vist det havde jeg ikke kommet

  • Af Ilse lykke A fra Ringsted
    1. december 2019

    Lækre retter og dejligt man kan prøve lidt forskelligt.

  • Af Lars Bo H fra Svendborg
    19. oktober 2019

    Nice place, good food and fair prices.

  • Af Sarah ophelia M fra København
    27. september 2019

    Vi kunne ikke høre hvad vi sagde til hinanden indenfor og sad super tæt på dem ved siden af. Vi rykkede derfor udenfor hvor alle røg, varmelamperne var alt for varme og der næsten ingen betjening var. Jeg har været der flere gange før med positive oplevelser. Det afhænger 100 procent af hvor man sidder og oplevelsen er god.

  • Af Kenny N fra København
    21. januar 2019

    Bøffen var helt suveræn - var lige lidt med en vin der blev anbefalet som så ikke var på lager :)

  • Af Charlotte H fra kbh
    12. juli 2018

    ok mad. desværre lunkent vand til lunken hvidvin

  • Af Lars H fra København
    12. april 2018

    It took 55 minutes from arrival until we got the dishes. And the starters arrived together with the main courses. The service was not very good or proffesional. In the end we got another waiter which was a bit more proffesional and custom-minded.

  • Af Tina P fra Søborg
    16. august 2017

    Trendy og anderledes restaurant. Udendørs var fantastisk med de høje borde, som giver en godt "modspil til de lavere borde. Meget hyggeligt Maden var lækker, DOG synes jeg der var alt for lidt (bestilte unghanebryst, som lå og "grinede" i midten på en meget stor dyb tallerken-ingen tilbehør. Ved godt at man bestiller "sideorders" ved siden af (hvilket jeg også gjorde), men jeg synes det er for dyrt iforhold til den mængde man får. En "voksen" mand havde ikke kunne blive mæt af denne ret.

  • Af Alma T fra Hillerød
    11. august 2017

    Super lækker mad og drinks