Anmeldelser MAD

3.5
(basert på 31 anmeldelser)
VESTERBROGADE 1, Copenhagen V, 1620
31 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Michelle I fra Ballerup
    17. mars 2018

    Det var ikke den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Bestillingen foregår altid på engelsk og bliver lidt misforstået derfor er Maden middel og prisen er dyr. Jeg kommer ikke til at besøge den restaurant igen

  • Av Inger N fra Randers
    7. januar 2018

    Vi siger tak for en fantastisk aften - alt var perfekt.

  • Av Karoline T fra Kbh
    12. desember 2017

    Buffet'en så meget trist ud - så den sprang vi over og valgte a la carte. Vi bestilte en snack med tortillas og spinatdip, som smagte godt og var rigelig til to. Hovedretterne var på det jævne. Der er på ingen måde hyggeligt i lokalet - vinduet er oplyst af meget skarpt hvidt lys. På en tirsdag aften var restauranten ikke en gang fyldt op med 25 pct. - det er ikke hyggeligt. Drikkevarerne som ankom var forkerte men blev hurtigt skiftet ud med de rigtige. Fadøllen virkede fad.

  • Av Olivia B fra Hillerød
    2. desember 2017

    Det var en rigtig dårlig oplevelse at være på MAD i lørdags, jeg har ellers været der nogen gange hvor det har været rigtig godt. Menu kortet er kun på engelsk nu, hvilket ikke er nemt for alle. Tjenerne kunne hverken nærmest dansk eller engelsk, der var total forvirring - så kom noget mad og så kom der dobbelt. Der var forvirring med borde, vi havde bestilt bord. Så blev vi vist hen til et bord men så skulle nogen andre have det i stedet der kom efter os. Og så skulle vi vente på der blev gjort et bord rent til os. Maden var kedelig, ikke det samme som jeg husker det. Men venindes hotdog var brødet koldt og nærmest ikke ristet. Det var en rigtig dårlig oplevelse, og ingen af os havde lyst til at give fuld pris for det vi fik. Så jeg vil ikke foreløbig komme tilbage desværre ....

  • Av Birte A fra Frederiksberg
    1. september 2017

    Vi kom til MAD kl 18.30 og der var allerede udsolgt af to hovedretter samt kartoffelmos, som var tilbehør til andre retter. Det er simpelthen for dårligt så tidligt på aftenen. Det var moules frites og Black angus store bøf til mindst to personer, som bar udsolgt og vi havde glædet os til en lækker bøf. I stedet kunne vi så vælge noget andet som næsten alt sammen var dyrere end de andre varme retter. Jeg tror ikke vi kommer igen. Tjeneren undskyldte manglerne med, at der tidligere på dagen havde været mange fodboldtilskuere (landskamp) som havde tømt lageret. Vi fik gratis vand til maden som plaster på såret og hun undskyldte pænt.

  • Av Alice A fra Frederiksberg
    7. juli 2017

    God oplevelse. Personalet burde også tale dansk.

  • Av Birgitte D fra Albertslund
    30. mai 2017

    Det var en ok oplevelse

  • Av Ulla H fra København
    21. mai 2017

    Lækker mad, hyggelig stemning

  • Av Catja M fra København
    21. april 2017

    Super lækker mad!!!! Forstår ikke de høje borde som størstedelen af restauranten består af...jeg vil ikke sidde dårligt og dingle med benene når jeg spiser go mad og gerne vil sidde og nyde min mad.... Lidt rod i bestillinger...vi bestilte kaffe til vores dessert som aldrig kom og vi valgte at drikke den et andet sted.... Det er mit 3. Besøg på MAD og var spændt på om alt spillede denne gang, for hver gang har der været kludder i bestillinger og lang ventetid på maden... Jeg kommer gerne igen, da maden og beliggenheden er helt i top...men der er stadig skønhedsfejl på dette ellers fine sted ??

  • Av Patrick H fra København
    1. april 2017

    Lækker mad, værdi for pengene og som altid super betjening.