Anmeldelser af The Market Italian

4.2
(baseret på 34 anmeldelser)
Antonigade 8, København K, 1106
34 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Sophie N fra Göteborg
    31. december 2019

    Vi var och åt här på nyårsafton och blev super nöjda med allt - snyggt inredd lokal, super trevlig personal, fantastisk mat och vin. Jag blev extra glad att de ansträngt sig för att göra en god vegetarisk meny, då jag som vegetarian ofta känner mig lite bortprioriterad på andra restauranger. Rekommenderas starkt!

  • Af Charlotte O fra Kastrup
    9. maj 2019

    Smuk omgivelser og super lækker mad samt vin

  • Af Maria P fra Korsør
    13. januar 2019

    Vi havde en særdeles god spise oplevelse. Fantastiske lokaler, dejlig dejlig mad og vin, og kronen på værket en helt unik betjening, som man sjældent oplever. Vi kommer helt sikkert igen!!!

  • Af Niels Barfod J fra København
    19. november 2018

    Havde en forretningsmiddag med 5 deltagere. Oplevede en noget sløv service, der ikke levede op til mit sidste besøg for nogle måneder siden. Menuen var også ændret og forekom langt mindre spændende og lidt kedelig i forhold til sidst.

  • Af Vibeke M fra Skælskør
    24. august 2018

    Virkelig skøn restaurant, god stemning, og udsøgt mad og betjening. Vores tjener gav en fantastisk service - han skal have stor ros. Eneste minus var, at da "vores" tjener havde fyraften, tog ingen rigtig over efter ham resten af aftenen, og vi havde derefter stort set ingen kontakt med personalet, og blev hverken tilbudt dessert eller kaffe. Ved et bord i nærheden af os, sad et ægtepar, som tiltrak sig meget opmærksomhed fra personalet. Vi gættede på, at det måtte være nogen i ejerkredsen? De fik i hvert fald en del mere attention end os, og det grinte vi lidt af, men ærgerligt at der på den måde gøres synligt forskel på gæsterne, for det ødelægger den gode helhedsoplevelse. Men alt i alt var det en dejlig aften, og vi kommer gerne igen:)

  • Af Janne S fra Helsingør
    22. maj 2018

    Fuldstændig fantastisk oplevelse. Mad, servering, vin og dessertvin var alt af bedste kvalitet og smukt anrettet uden at være KUNST, som det efterhånden er normen efter Noma?? Vi nød de veltillavede, smukt afstemte retter og gik mætte og tilfredse hjem.

  • Af Connie R fra Kastrup
    18. maj 2018

    Super mad????Og meget sød og god betjening

  • Af Chrjon J fra Hørsholm
    7. april 2018

    Det var en rigtig god oplevelse... fantastisk mad, betjening og atmosfære, når man sad på restaurnaten kunne man sagtens tænke sig hen på en trendy New Yorker Restaurant

  • Af L fra Gentofte
    16. februar 2018

    Det var en fantastisk dejlig dag... super betjening- manglede lidt sødt til kaffen, Dejligt vi kunne få coktails i baren på the market bagefter

  • Af Jandara S fra Copenhagen
    6. december 2017

    Great ambience, and multi-lingual customer service oriented staff. The flank steak, is superb. I ordered the Ceviche before and it was far better the first time, than this experience.