Anmeldelser Xich Lo

4.5
(basert på 523 anmeldelser)
Karl Johansgate 23B, Oslo, 0159
523 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Elisabeth L fra Oslo
    5. mars 2020

    En av de beste restaurantene i Oslo. Fantastisk mat og flott service! Ikke rart det er der vi elsker å feire bursdager og 17. mai:-)

  • Av Rune teyler E fra Oslo
    14. februar 2020

    Servicen og maten var upåklagelig. Til tross for fullbookede lokaler var servitør akkurat passe oppmerksom og maten kom med passe avstand til rettene. Råvarene var utsøkte og maten var akkurat passe fancy. Vi valgte kamskjell og laksetartar til forrett, hvor kamskjellen nok fremsto som det beste valget. Til hovedrett var det hjort og lammecarre hvor begge var utmerkede valg. Sausen til hjorten var utsøkt, men retten fremsto som lang mer "tung" enn lammet. Den flotte balansen i retten lammecarre gjorde at den stakk av med en knepen seier. Som dessert falt valget på en variant av tropisk creme brulet og en caffe variant av karamellpudding. Begge var en utmerket avslutning på en flott kveld. Med litt drikke til maten kom det hele på rundt 1800 kr. Med tanke på at her ble man mett av mat og opplevelser er dette en pris som fremstår rimelig sammenliknet med mer renomeret steder som etter min mening ikke leverer noe bedre kvalitet eller smaksopplevelser. Lokalene fremsto som moderne og lune med overaskende lite støy med tanke på at det var fullbooket. Anbefales på det varmeste.

  • Av Benjamin T fra Fornebu
    11. februar 2020

    Elsker stedet. Perfekt for dates og jentene liker stedet godt :-)

  • Av Alfie S fra Oslo
    25. januar 2020

    Vi besøkte stedet lørdag 25/1. Mottakelse og service var bra. Maten var tilfredsstillende, men ikke mer. En oksefilet, set meny, var god på smak, men litt seig. Viktigste innvending er prisen på drikke. 115 kr for en halvliter vanlig pils er altfor dyrt. Verre var det likevel da en av oss bestilte et glass rødvin. Det kostet 175 kroner, uten at servitør gjorde oppmerksom på det. Dette er rent opptrekkeri og uprofesjonell opptreden.

  • Av Dag E fra Oslo
    23. januar 2020

    Nydelig mat og god service. Små vinglass og tynn gin tonic

  • Av Natalia S fra Oslo
    21. desember 2019

    God mat og hyggelig atmosfære sentralt i byen. Anbefales!

  • Av Eli M fra Oslo
    13. desember 2019

    En fredag i julestria hadde jeg bestilt bort på Xich Lo. Det var litt kø når vi kom, og betjeningen kunne ha vært litt mer effektivt i mottagelsen! Da vi kom til bordet vårt var servitøren raskt på plass, og kom med den elektroniske menyen som er helt genialt synes jeg. De har veldig mye fristende mat på menyen, men vin der er veldig dyrt synes jeg. De tilbyr vin i glass til kr. 200 kroner!! Men du kan heldigvis også få god vin til kr. 125 kroner glasset. Vi var fire som var på besøk i restauranten, og vi spiste forrett og hovedrett. Vi bestilte forskjellige retter alle sammen, og alle var strålende fornøy med maten. Det var veldig god mat altså. Nydelig anlagt på tallerken og veldig god smak. Stedet anbefales virkelig!

  • Av Ørjan R fra Drøbak
    12. desember 2019

    Svært hyggelig Resturant, med veldig god mat! Hyggelig betjening og ga beskjed at det var høyt trykk og at maten ville ta litt lenger tid når vi kom. Veldig positivt

  • Av Morten B fra Skien
    7. desember 2019

    Min kone og jeg opplevde en meget hyggelig kveld sammen med 3 andre par. Maten smakte fortreffelig og vi fikk en meget god service av personalet. Rolig, fin atmosfære som innbyr til gode samtaler.

  • Av Anne S fra Nesbru
    3. desember 2019

    Veldig hyggelig atmosfære og betjening. Nydelig mat, og gode anbefalinger når det gjelder vin fra en artig somalier