Anmeldelser af Kronen Gaard

4.2
(baseret på 17 anmeldelser)
Lutsiveien 70, Sandnes, 4309
17 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Line R fra Stavanger
    15. december 2019

    Nydelig julebuffet og veldig trivelig betjening og lokaler ????????

  • Af Firma: systemair as A fra Sandnes
    18. december 2018

    Kort avstand fra kontoret med god parkeringsplass, God service og mat, fin atmosfære

  • Af Steinar S fra Hommersåk
    24. juni 2018

    Feiret bursdag til min mor med søndagsbufe,maten var veldig bra syntes også utvalget var bra. Veldig fornøyd*****

  • Af Thomas G fra Sandnes
    10. december 2017

    Har familiemiddag her hvert år i førjulstiden. Fine lokaler, koselig atmosfære i de gamle stuene. Flink, serviceinnstilt og blid betjening.

  • Af Terje A fra Sandnes
    3. december 2017

    Kjempe restaurant, hyggelig betjening å fantastisk god mat i koselige omgivelser.For oss har dette vært en tradisjon 1.søndag i advent i over 15 år.

  • Af T. Ø fra Sandnes
    23. juni 2017

    God mat i rolig fin atmosfære. Begrenset utvalg - kjøttrett eller fiskerett, bra nok for oss denne gang da det smakte ??!

  • Af Janne H fra Bryne
    19. maj 2017

    Spørte etter i reservasjonen om et bord for oss selv, det fikk vi uten problem. Nydelig mat og kjempebra servering. Høflig og diskret personal.

  • Af Anne O fra Sandnes
    29. januar 2017

    rolig og behagelig atmosfære

  • Af Torhild B fra Sandnes
    18. december 2016

    Fantastisk service, god mat , store porsjoner:-)

  • Af Inge ove S fra Stavanger
    13. november 2016

    Veldig god service og imøtekommende personell. Kjempegod mat. Kjekt med et lekerom for ungene.

2 Næste side