Anmeldelser De Fem Stuer

3.1
(basert på 15 anmeldelser)
Kongeveien 26, Oslo, 787
15 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Silje S fra Oslo
    1. februar 2020

    Dårlig mat og meny

  • Av Maiken M fra Oslo
    18. januar 2020

    For oss ble det en skuffelse. Vi besøkte restauranten i 2016 og da var menyen spennende og variert. Nå er 2 av 4 hovedretter burger. Pluss for vegan-alternativ. Smak og mengde mat for pengene var ok. Hovmesteren som møtte oss nå var ikke spesielt imøtekommende. Kelnere hyggelige, men fremsto mindre profesjonelle. Alt i alt en middelmådig restaurantopplevelse.

  • Av Mia O fra Drammen
    21. desember 2019

    Vi spiste på restauranten på min manns bursdag fordi vi bodde på hotellet. De har ikke meny på nett eller på hotellrommene. Det er litt synd. Min mann spiste burger og den var helt grei. Jeg bestilte juletallerken uten saus pga laktoseallergi. (Det var ikke en allergivennlig meny akkurat) Kelnere dundret rundt oss og virket veldig stressa. Vi satt ved et skap med masse glass på og det rista i gulvet og klirra i glass hver gang noen gikk forbi. Maten kom med saus og de måtte ta den ut igjen og jeg måtte vente sikkert ti minutter på ny mat. Maten var god, men ribbesvoren var helt seig og bløt. Restauranten er veldig fin, men stemningen bar preg av stress og for få mennesker på jobb. Vi satt også så nærme kjøkkenet og baren at det ble mye trafikk forbi bordet vårt.

  • Av En vanlig person H fra Oslo
    14. desember 2019

    En dårlig middag. Vi hadde sett frem til "en av Oslos beste restauranter" slik restauranten omtales på hotellets nettsider og var klare for tre-retters med vin, men ble møtt med (a) begrenset meny med veldig kjente retter (torsk, hamburger, juletallerken) (b) en servitør med så dårlige språkkunnskaper at han ikke kunne beskrive hva som juletallerkenen bestod av, verken på norsk eller på engelsk, eller anbefale annet enn husets vin (c) en sjømatsuppe til forrett som smakte mistenkelig av hummersuppe på boks med tilsatte bokskrepsehaler (d) torsk som hovedrett som var servert med alt for mye tjukk, brun saus som jeg normalt ville ha servert til vilt eller lam og som måtte skrapes av. Maten var tvers gjennom lunken og oversaltet. Vi burde ha bestilt burger og øl.

  • Av Marlene R fra Holmenkollen
    30. november 2019

    Skuffet over servicen, og maten stod ikke til pris og forventning. Bestilt hjortefilet og Angusburger. Hjorteretten var dessverre smakløs, og burgeren var ingneting å skryte av. Burgeren var uinspirert.

  • Av Geir otto K fra Heggedal
    29. november 2019

    Maten var ikke varm, inneholdt andre poteter enn beskrevet i menyen. For høy pris i forhold til kvalitet og forventning

  • Av Mariana T fra Oslo
    8. november 2019

    God mat, bra service og koselig sted.

  • Av Morten H fra Oslo
    23. februar 2019

    Herlig mat og deilige omgiveldser. Behagelig kelner.

  • Av Skientusiast S fra Oslo
    20. februar 2019

    Hadde gledet meg. Ble, om ikke en nedtur, så en skuffelse,

  • Av Henrik B fra Oslo
    19. januar 2019

    Mangler i menyoppsettet som kelner ikke visste om. Treg servering, halv time i påvente av dessert.... Hovmester/kvinne satt å sminket seg under pult ved ankomst.., så litt «pussig» ut. Kanskje være ferdig med det når man kommer til arbeide..

2 Neste side