Anmeldelser Café Skansen

3.8
(basert på 49 anmeldelser)
Rådhusgaten 32, Oslo, 0151
48 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Indira E fra Oslo
    9. mars 2020

    Deilig mat ,hyggelig atmosfære,hyggelig betjening.

  • Av Kari M fra Nesoddtangen
    15. februar 2020

    Nydelig fiskesuppe, hyggelig atmosfære.

  • Av Bjarne S fra Oslo
    7. februar 2020

    Forrett: Kamskjell, terningkast 2. Kamskjellene var gode, men resten var alt for salt! Smaker ikke kokken på maten? Hovedrett: Skrei, terningkast 5. Veldig godt alt sammen. Er dette samme kokk som forretten?

  • Av Ann-Mari N fra Sandvika
    28. januar 2020

    Veldig bra

  • Av Kari A fra Oslo
    28. november 2019

    Hyggelig restaurant med god mat. Lydnivået er som regel akseptabelt selv om det er mange gjester. Som høreapparatbruker er jeg ekstra ømfintelig for støy og det er deilig at det ikke er bakgrunnsmusikk. Fast tradisjon med lutefiskmiddag på Skansen før jul og gjerne andre besøk ellers i løpet av året. Vi fikk ikke den øltypen vi hadde bestilt til måltidet, men da servitøren ble klar over det fikk vi gratis kaffe som kompensasjon og den var skikkelig varm! Det er menneskelig å gjøre feil i en travel hverdag.

  • Av Bjørg kolaas H fra Oslo
    27. november 2019

    Koselige lokaler og hyggelig og rask servering. Koste oss ved peisen og nøt deilig mat og drikke til en grei pris. Akseptabelt støynivå til tross for full restaurant. Opplever også uteserveringen på sommerstid veldig positivt! Kommer gjerne tilbake.

  • Av Milford A fra OSLO
    27. november 2019

    Fikk et bra bord. Hyggelig atmosfære og vennlig kelner. Maten var god.

  • Av Angelika B fra Cafe Skansen
    18. oktober 2019

    Veldig hyggelig atmosfære. Avslappende. Ikke støyende bakgrunnsmusikk. Hyggelig og oppmerksom betjening. Veldig fint for oss «vel voksne» som setter pris på hygge og god mat.

  • Av Nina K fra Finstadjordet
    20. september 2019

    God mat i hyggelige omgivelser sentralt i Oslo. Meget hyggelig betjening

  • Av Høier Hoel H fra Eidsvoll
    15. juni 2019

    Umotiverte servitører. Har faktisk aldri opplevd så umotiverte servitører på en så flott sommerdag i Oslo før. Nydelig blåskjellsuppe, og et par andre retter var også innafor. Men den ene av oss bestilte entrecôte, medium stekt. Den var så dårlig at den burde vært returnert til kjøkkenet. Men-siden det aldri var noen som kom og spurte om hvordan maten var så slapp de det..... Etter dessert, og da de ryddet bordet viste vi servitøren at råtne mintblader er litt ekkelt på tallerkene. Hun sa ingentling, bare tok av bordet og gikk. Det forsterket bare det lunkne inntrykket vi fikk....!