Opiniones sobre To Glass

4.2
(basado en 101 opiniones)
Strandgata 169, Haugesund, 5525
101 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Per M desde Haugesund
    5 de marzo de 2020

    Meget god mat, dårlig service. Måtte hente kelner for å få best dessert selvom det var lite folk i restaurant. Kelner kom heller ikke underveis i middagen for å sjekke om vi skulle kjøpe mer drikke.

  • Por Hege F desde Haugesund
    29 de febrero de 2020

    Veldig rask og effektiv/hyggelig service. Maten smakte veldig godt. Spiste under kampanjen «Haugesund i 100». Ble plassert ved tomannsbord ved kjøkkenet. Gav ikke så rolig atmosfære som de andre bordene har som er unna kjøkkenet.

  • Por Helga kristbjørg V desde Karmøy
    25 de febrero de 2020

    Følte vi var på et samlebånd: inn -spis- kom deg ut.... Men har vært der flere ganger før og da har det vært bra.

  • Por Tove A desde Haugesund
    24 de febrero de 2020

    Samtlige hadde skrei! Det var en nydelig rett!. Alle sammen 6 stk var veldig fornøyde med maten!

  • Por Kåre G desde Haugesund
    21 de febrero de 2020

    Mitt restaurantbesøk på To Glass var meget vellykket. Veldig god mat og behagelig betjening. Vinanbefalingene passe perfekt til rettene vi valgte. I det hele, en veldig hyggelig kveld.

  • Por Hilde H desde Haugesund
    21 de febrero de 2020

    Vi var 16 stk. som fikk Chambre-rommet i byens koseligste restaurant. Flott rom, god mat og god service. Vi kommer gjerne tilbake.

  • Por Wenche dyngen K desde Haugesund
    14 de febrero de 2020

    Fornøyd med alt

  • Por Siv Helene A desde Haugesund
    8 de febrero de 2020

    Flott interiør. God service. God mat. Vår foretrukne restaurant i Haugesund.

  • Por Meri K desde Vormedal
    8 de febrero de 2020

    Nydelig matt.Flinke alle som jobber der både koker og servitører.Vi er fornøyde og anbefaler denne restauranten til andre.

  • Por Marianne T desde Haugesund
    31 de enero de 2020

    Veldig god service, mat og vin????