Bewertungen für Sjøhuset Restaurant

4.6
(basierend auf 50 Bewertungen)
Østre Strandgaten 12 A, Kristiansand, 4610
50 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Arnt Gunnar F aus Kristiansand
    15. Februar 2020

    Veldig god mat, og ikke minst hyggelig betjening!

  • Von Anne-lise L aus Kristiansand
    27. Januar 2020

    Vi hadde en 7 rettes meny med vinpakke. Det var nydelig mat og vin, et perfekt måltid, og god service, i et veldig flott lokale.

  • Von Svein K aus KRISTIANSAND S
    18. Dezember 2019

    helt topp på alle vis

  • Von Anne lise H aus Kristiansand
    16. Dezember 2019

    Var der for å prøve lutefisk for første gang. Mye bedre enn forventa.

  • Von Terje H aus Kristiansand
    4. Dezember 2019

    Vi feiret min kones føfselsdag 4.desember på Sjøhuset med 5-retters meny som var utsøkt og servicen upåklagelig også. Var spesielt fornøyd med at vi fikk det bordet vi hadde bedt om i internett bookingen. Vi kommer tilbake ved neste års feiring også.

  • Von Astor R aus Grimstad
    29. November 2019

    Som vanlig supergod mat og topp service

  • Von Elisabeth O aus Oslo
    22. Juli 2019

    Hei, Jeg spiste lunsj to dager på rad. Servitørene var supre. Den ene dagen 22. Juli hadde vi blåskjell. Skjellene var ypperlige, potetene like men skjellene kunne vært " smeiket bedre i hvitvin, fløte etc." Andre dagen var det terningkast 6 - fish and chips. Nydelig.

  • Von Magnus B aus Kristiansand
    12. Juli 2019

    Kelnerens var litt for opptatte til Å gi oss den servicen vi ønsket, maten var god, Men ikke mer enn det.

  • Von Økodel A aus Kristiansand
    8. Juli 2019

    I år som i fjor, et fantastisk måltid. Vi valgte alle 5-retters menyen. Nydelig mat:-)

  • Von K. A. A aus Kristiansand
    6. Juli 2019

    Veldig fint besøk, nydelig fiskesuppe, men ikke så veldig god jordbær-dessert. Ellers et veldig hyggelig personale og fint og sitte ute i glasshuset.