Anmeldelser Sjøhuset Restaurant

4.6
(basert på 50 anmeldelser)
Østre Strandgaten 12 A, Kristiansand, 4610
50 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Arnt Gunnar F fra Kristiansand
    15. februar 2020

    Veldig god mat, og ikke minst hyggelig betjening!

  • Av Anne-lise L fra Kristiansand
    27. januar 2020

    Vi hadde en 7 rettes meny med vinpakke. Det var nydelig mat og vin, et perfekt måltid, og god service, i et veldig flott lokale.

  • Av Svein K fra KRISTIANSAND S
    18. desember 2019

    helt topp på alle vis

  • Av Anne lise H fra Kristiansand
    16. desember 2019

    Var der for å prøve lutefisk for første gang. Mye bedre enn forventa.

  • Av Terje H fra Kristiansand
    4. desember 2019

    Vi feiret min kones føfselsdag 4.desember på Sjøhuset med 5-retters meny som var utsøkt og servicen upåklagelig også. Var spesielt fornøyd med at vi fikk det bordet vi hadde bedt om i internett bookingen. Vi kommer tilbake ved neste års feiring også.

  • Av Astor R fra Grimstad
    29. november 2019

    Som vanlig supergod mat og topp service

  • Av Elisabeth O fra Oslo
    22. juli 2019

    Hei, Jeg spiste lunsj to dager på rad. Servitørene var supre. Den ene dagen 22. Juli hadde vi blåskjell. Skjellene var ypperlige, potetene like men skjellene kunne vært " smeiket bedre i hvitvin, fløte etc." Andre dagen var det terningkast 6 - fish and chips. Nydelig.

  • Av Magnus B fra Kristiansand
    12. juli 2019

    Kelnerens var litt for opptatte til Å gi oss den servicen vi ønsket, maten var god, Men ikke mer enn det.

  • Av Økodel A fra Kristiansand
    8. juli 2019

    I år som i fjor, et fantastisk måltid. Vi valgte alle 5-retters menyen. Nydelig mat:-)

  • Av K. A. A fra Kristiansand
    6. juli 2019

    Veldig fint besøk, nydelig fiskesuppe, men ikke så veldig god jordbær-dessert. Ellers et veldig hyggelig personale og fint og sitte ute i glasshuset.