Anmeldelser af Kombinat

4.3
(baseret på 78 anmeldelser)
Dronningensgate 8, Kristiansand, 4610
78 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Linda rønning S fra Kristiansand
    27. oktober 2020

    Smart matbestilling via QR-kode og betaling med Vipps. Veldig god mat og gode porsjoner. Hyggelig personale. Litt vel mørkt i lokalet, så det var litt vanskelig å se hva som var på tallerkenen (juletallerken), men veldig koselig atmosfære. Rimelige priser og mye mat for pengene.

  • Af Morten H fra Kristiansand
    2. september 2020

    Koselige omgivelser ogbillig og god mat. Fantastiske øl priser kr 50.- PR 0,5 og meget hyggelig og service minded personale ??

  • Af Christina B fra Kristiansand
    31. juli 2020

    God mat og gode priser!??????????

  • Af Jan erik S fra Kristiansand
    22. februar 2020

    Bestilte hamburger. Smakte helt greit, men du får det du betaler for. Hyggelig stemning og veldig gode priser på mat og drikke. To andre ved bordet hadde club sandwich og fish & chips, de syntes også maten var helt grei til den prisen. Vi kommer tilbake. Anbefaler andre å prøve dette ut.

  • Af LektorHalldis H fra Kristiansand
    14. februar 2020

    Fine lokaler, avslappet stemning og mange glade mennesker. Unisex- toalett er aldri kult, og de kunne vært renere.

  • Af Roy B fra Kristiansand
    9. februar 2020

    Me and my girlfriend enjoyed a very tasty Wild boar meat dish, however could have been warmer….and took some time before we got these despite not too many people in the restaurant at the time. Also the very tasty desert dish Snickers Ice cream on warm brownie took very long time to serve....

  • Af Helena F fra Kristiansand
    8. februar 2020

    Very nice food, fish and chips. Good portions and a very good experience

  • Af Simon S fra Kristiansand
    18. januar 2020

    Vi var 11stk som var ute og spiste, to av oss fikk maten 4/5min etter vi hadde bestilt, mens resten måtte vente rundt 20min på sin. Dette var veldig dumt da de to som fikk maten tidlig hadde spist opp før alle andre hadde fått sin. Maten var også ikke veldig varm som gjorde at de måtte spise den fort.

  • Af André m. H fra Kristiansand
    15. januar 2020

    Grei mat til svært gode priser.

  • Af Tor I fra Kr.sand.s
    17. december 2019

    Rimelig og greit.Hurtig servering av maten som var god.