Anmeldelser Restaurant Fjord

4.5
(basert på 102 anmeldelser)
Kristian Augusts gate 11, Oslo, 0164
102 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Tom P fra Nesodden
    25. januar 2020

    Synes til å begynne med at menyen var litt tynn, men vi var 5 mennesker og alle valgte en 5 retter pluss litt østers. Maten var helt utmerket, smakte fortreffelig. Servicen var veldig bra, meget hyggelig servitør med gode kunnskaper om det som ble servert. Det eneste aber var at vi synes det var så hyggelig i restauranten at vi kunne tenke oss å sitte litt lenger.

  • Av Geirulv S fra Oslo
    30. august 2019

    Vårt første besøk på Restaurant Fjord var en positiv opplevelse. Vi hadde bestilt 5-retters, og valgte vinpakken som ble anbefalt. Suveren service, og kyndig guiding på både mat og vin. Alle de tre forrettene var bra, med en liten seier til østersen - som ble servert med en garnityr vi aldri har opplevd før. Til hovedrett fikk vi Hyse, som var helt ok - men vi heier nok mest på forrettene. Til avslutning valgte vi en ost og en dessert med bringebær. Osten vant. Alt i alt en flott opplevelse, og til en ganske hyggelig pris. Vi kommer nok igjen...

  • Av Tove F fra Oslo
    17. august 2019

    God mat og god service. Jeg vil spesielt fremheve vågehvalen. Den var helt fantastisk! Det eneste vi var misfornøyde med var desserten, ost i vannbakkels. Helt smakløs. Hadde det ikke vært for den så hadde det blitt full skår.

  • Av Bente moen T fra Lillestrøm
    16. august 2019

    5 retter og ett glass champagne via Bookatables tilbud. Vi fikk velge om vi ville ha ost eller dessert. Vi tok ost. Med vinpakke til ble dette et meget godt måltid. Hyggelig service. Røkt torsk var nydelig, men det var en kraftig start. Jeg ville ha startet med skaten som er en sartere fisk. Kveldens desidert beste rett var vågevalen. Aldeles perfekt!!! Kveieten var litt mye stekt, hvis jeg skal være veldig pirkete. Osten Munster var smeltet i en vannbakkels. Annerledes osterett. God mat og vin parring. Fjord er en av våre favoritt resturanger i Oslo sentrum. Hyggelig lokale, med vakre blå glassplater. I dag var det litt i kaldeste laget.

  • Av Kirstin Synnøve H fra Rykkinn
    10. august 2019

    Nydelig mat og topp service. Vi kan alltid stole på at tilrettelegging når det gjelder allergier fungerer til full tilfredsstillelse.Vi har vært her en rekke ganger og kommer selvfølgelig igjen.

  • Av Marit G fra Sandvika
    9. august 2019

    kreative retter og nydelig mat! Vinpakken passet suverent til maten, og vi kommer gjerne tilbake.

  • Av Margit S fra Rælingen
    7. august 2019

    Fjord er en veldig bra restaurant som alltid leverer. Vi er alltid fornøyd når vi går fra Fjord. Har fått bedre mat der før enn vi fikk nå. Så de har noe å strekke seg etter.

  • Av Frida H fra Oslo
    4. juli 2019

    Veldig god mat og service. Anbefales på det varmeste.

  • Av Gerd M fra Oslo
    17. mai 2019

    Veldig god mat. God service.

  • Av Arnhild F fra Oslo
    23. februar 2019

    En meget fin restaurant med meget gode fiskeretter. Vi har vært der mange ganger.