Reviews of Beijing Palace

4.2
(gebaseerd op 94 beoordelingen)
Pilestredet 27, Oslo, 0164
94 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door Nils Iversenbe I uit Oslo
    17 juli 2020

    Alltid hyggelig. Og god mat. Og spennende viner. Et av mine reataurantsikkerstikk. :-)

  • Door Svanhild B uit Ottestad
    14 juli 2020

    Nydelig mat og vin, god service.

  • Door Livsnyter123 S uit Oslo
    3 juli 2020

    Anbefales på det varmeste. God mat. Imponerende vinliste til meget hyggelige priser.

  • Door Helge A uit Oslo
    1 juli 2020

    Hyggelig betjening og utrolig god mat, som vanlig! Anbefales på det sterkeste!

  • Door EB B uit Oslo
    22 februari 2020

    Under middels nivå på service. pent, men lite stemningsfullt lokale. Meny ble slengt/etterlatt, uten videre, i bordet og det ble ikke servert eller spurt om drikkeønsker før en god stund etter at mat var bestilt. Ganske god mat, men slett ikke imponert. Allikevel, stedet har en god sommelier og et imponerende vinkart.

  • Door Anne-bente G uit Stabekk
    8 februari 2020

    Veldig hyggelig aften med venner. Deilig mat og god vinanbefaling av en svært trivelig og profesjonell kelner/somelier.

  • Door Silje christine A uit Oslo
    25 januari 2020

    Dette var veldig skuffende. Maten er ikke autentisk, særlig de vegetariske rettene. De vegetariske dumplingene inneholdt frossen amerikansk grønnsaksblanding, og de fylte baoziene med søtt bønnefyll var også ferdiglagde frosne, ikke hjemmelaget. Personellet var ekstremt sure, det tok lang tid å få bestilt (over 15 minutter). Hele opplevelsen var elendig.

  • Door Jannicke Heggestad S uit Oslo
    18 januari 2020

    Vi hadde et utrolig hyggelig besøk på Beijing Palace på lørdag. Det er upåklagelig service der, de har god kunnskap om vin og hva som passer til hvilken mat. Ikke minst er maten fantastisk god. Stedet er pent og pyntelig, samtidig som det har en laidback og avslappa stemning. Jeg anbefaler Beijing Palace på det varmeste!

  • Door Geir O uit Oslo
    19 december 2019

    Kinamaten var fullstendig smakløs, både min mat og min kones. Min rett var svært salt. Jeg er i grunnen veldig lite kresen, så dette var faktisk første gangen jeg måtte avbryte et målttid på kinarestaurant og ikke orket spise opp. Servicen var også slapp, men det kan jeg leve med. Maten kom raskt, det var vel det eneste som var bra. Litt støyende akustikk.

  • Door Tommy S uit Oslo
    26 oktober 2019

    Alltid god mat og veldig hyggelig service!