Reviews of Roast Tromsø

3.4
(gebaseerd op 47 beoordelingen)
Fr.Langes gate 2, Tromsø, 9008
47 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door HLRS S uit Tromsø
    29 november 2019

    Lite mat til høy pris. Veldig god service og hyggelig betjening. Fin beliggenhet.

  • Door Øystein J uit Tromsø
    18 november 2019

    Nydelig mat, men ikke mange retter å velge mellom. Fin og behagelig stemning! Vennlig og serviceinnstilt betjening.

  • Door Inger-lise L uit Trondheim
    4 september 2019

    Utmerket mat og veldig hyggelige servitører. Tromsøs beste.

  • Door Sabina J uit Tampere Finland
    5 juli 2019

    Gott och bekvämt. Bra service. Laxen och räkorna magnifika!

  • Door Siv anne F uit Tomasjord
    24 mei 2019

    Vi hadde en nydelig middag,men litt mere oppmerksomhet fra servitøren hadde gjort opplevelsen ennå bedre. Og vi ble stående å vente da vi ankom..restauranten var tom...hvor var personalet....opptatt innenfor disken i samtaler med hverandre..da var det sååå godt at maten var nydelig

  • Door Graziella G uit Lucerne switzerland
    26 december 2018

    Too expensive. Meat was cold. Entrecôte was too thin!

  • Door Magne R uit Ålesund
    12 december 2018

    Jeg spiste på Restaurant Roast på Ishavshotellet i Tromsø sammen med fire andre arbeidskolleger. Dette er utvilsomt en av mine dårligste restaurantopplevelser jeg kan komme på. Uinspirert servitør så godt som blottet for fagkunnskap om mat, vin og service. Maten var i tillegg kald hos de fleste (ihjelstekt ytrefilet av okse), en såkalt coleslaw (italiensk salat) og en kald tomatsaus som i menyen var oppgitt til bbq saus. Servitøren ødelag også det meste av måltidet med sin uvitenhet og en oppførsel som ikke hører hjemme i et serviceyrke. Skulle vi brukt terningskast - har vi gitt 1.

  • Door Anne R uit tROMSØ
    22 juli 2018

    Hyggelig betjening og svært god mat !

  • Door Karoline B uit Tromsø
    2 juli 2018

    Bestilling av mat og drikke ble gjort samtidig, og drikken kom ikke før rett før maten. Vi bestilte lammecarré som kom med understekte potetbåter, stekte småpoteter og potetmos. Noen biter av lammet var overstekt. Bestilte også en tallerken med diverse kjøtt, slider og coleslaw, hvor sliderens brød var steinhardt og tørt, og burgeren var tør. Lokalet er kjempeflott og jeg har hørt gode ting, så dette var en skuffelse.

  • Door Nils B uit Tromsø
    16 juni 2018

    Nydelig mat og kelnerinnen kan sin vin Tok 1 time fra bestilling av forrett til den kom. vi ønsket selv å si fra når vi ville ha hovedretten fordi vi ofte synes den blir servert altfor tett innpå forett. Vi måtte også her vente 30 min lengre men det gjorde ingen ting saftig og god lammecarre??