Anmeldelser Roast Bodø

3.7
(basert på 101 anmeldelser)
Tollbugate 5, Bodø, 8006
101 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Jenny sæther H fra Bodø
    20. august 2020

    Anbefales ikke. Vårt besøk var uhyggelig, ukomfortabel og useriøst. Maten var smakløs og noe av det værste vi har spist på en restaurant som i utgangspunktet er en av de dyreste i byen. Ikke dra hit.

  • Av Kjell B fra Ås
    11. august 2020

    Bra mat og servering - litt minus for språk

  • Av John åge S fra Bodø
    30. juli 2020

    Maten smakte bra, men porsjonene var små - til og med kona syntes det var for lite mat

  • Av Vidar S fra Bergen
    28. juli 2020

    Hyggelig kelner som lot oss smake flere viner før vi bestemte oss. Trivelig atmosfære og god mat. Alt i alt en positiv opplevelse med en fantastisk utsikt.

  • Av Karoline A fra Våler i Østfold
    22. juli 2020

    Middag for to, veldig god mat og god service.

  • Av Anonym Å fra Bodø
    10. juli 2020

    Vi tok Entrecote til middagen den var seig og var mye fett i den, så følte ikke den var verdt prisen på ca 300kr. Men dessert var veldig nydelig!!

  • Av Tone B fra Mosjøen
    28. februar 2020

    Fin utsikt

  • Av Kathrine H fra Bodø
    14. februar 2020

    Flott utsikt, ellers lite å skryte av. Middelmådig service, dårlig akustikk og tørr burger med Thousand Island-dressing var ikke det vi forventet på én av byens dyreste restauranter.

  • Av Thomas J fra Bodø
    8. februar 2020

    Maten var veldig god og godt presentert. Problemet til restauranten er servicenivået er for svakt, da det virker som om restauranten er for lavt bemannet. Virker som de ansatte er veldig travel og hele bestillingsprosessen er veldig forhastet. Når man ankommer, og alle bordene rundt har fått mat, forventer man kortere tid på å få servert maten. Fra bestillingspunket til maten var på bordet tok det 65 minutter, det er for svakt når vi i tillegg bestilte lik hovedrett uten forrett.

  • Av Tor Ove O fra Rognan
    16. desember 2019

    Meget hyggelig og profesjonell service. God mat og drikke.