Opiniones sobre Louise Restaurant & Bar

4.1
(basado en 92 opiniones)
Louise Bar & Restaurant Stranden 3, Oslo, 0250
92 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Monica J desde Oslo
    16 de noviembre de 2019

    Hyggelig restaurant, bra servitører. God mat med fin størrelse på porsjonene.

  • Por Nils Carl Rampi G desde 1449 Drøbak
    8 de noviembre de 2019

    Vi hadde en hyggelig ettermiddag med god mat

  • Por Thaline O desde Oslo
    25 de julio de 2019

    Ikke den beste plassen både på mat og service. Betjente springer rundt og stresser, og det hele virker lite seriøst. Var mye venting, og vi ble stadig glemt bort. Går ikke her igjen.

  • Por Liv G desde Oslo
    24 de julio de 2019

    Vi fikk et dårlig inntrykk allerede ved mottagelsen. Bord var ikke reservert og vi ble etterhvert henvist til et stort bord i 2. etc av en svært sur ansatt. Han gikk umiddelbart og vi så ikke mer til ham. Ingen servitør kom og etter en lang stund gikk vi. Ved utgangen ble rette vedkommende gjort oppmerksom på at vi forlot restauranten og hvorfor. Han kunne ikke forstå argumentet om dårlig service.

  • Por Go'mor H desde Oslo
    7 de julio de 2019

    Vi var en gruppe på 10 personer med stor aldersspredning, som alle bestilte forskjellige retter. Samtlige syntes maten smakte fortreffelig! Kelneren var imøtekommende for våre behov og veldig hyggelig. Jeg har også vært der i annen sammenheng, hvor vi var 44 personer som satt i et eget rom, der vi også kunne vise film. Kjempefint og stemningsfullt rom.

  • Por May N desde Lørenskog
    8 de abril de 2019

    Maten var veldig bra, dessverre virket det som kelnerne ikke hadde helt kontroll. Jeg bestilte hvitvin da jeg kom, uten at den ble servert før 2 gangs purring. Det samme gjaldt da jeg bestilte rødvin til maten, den måtte også purres opp. Etter at vi var ferdig med maten kom kelnerne og skulle servere oss maten en gang til - det var nabo bordet som skulle ha den maten.

  • Por Tore B desde Oslo
    23 de febrero de 2019

    Veldig hyggelig sted og god mat.

  • Por Hege E desde Sarpsborg
    12 de enero de 2019

    Dårlig mat og service. Kommer aldri å gå dit igjrn

  • Por Lena S desde Kirkenes
    27 de octubre de 2018

    God mat og hyggelige servitører. Anbefales??

  • Por Tine R desde Oslo
    21 de agosto de 2018

    Blåskjell-gryte: Fikk de minste blåskjellene jeg har sett noen gang. Overhode ikke verdt prisen!