Anmeldelser THIEF FOODBAR (THE THIEF)

4.3
(basert på 92 anmeldelser)
Landgangen 1, Oslo, 0252
92 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av June s V fra Oslo
    7. mars 2020

    Vi ble godt tatt i mot av serviceinnstilte ansatte. Det var en rolig og hyggelig atmosfære og vi hadde et opphold som svarte til forventningene.

  • Av Nils L fra Oslo
    4. januar 2020

    Hyggelig og god service

  • Av Bella G fra Oslo
    2. desember 2019

    Nydelig 3-retters! Kamskjell til forrett, og selv om en av oss ikke har det som favoritt ble det godt mottatt. Ribbe og gratinerte poteter til hovedrett, helt nydelig. Pistasjis til dessert satte punktum for et utsøkt måltid. Servitøren vår var superhyggelig, dedikert og fant fram til viner som passet vår gane helt perfekt. Kommer igjen! Kan varmt anbefale cocktail i baren først, lun atmosfære og lydhør bartender. Tipptopp!!!

  • Av Per einar unhjem J fra Vollen
    27. november 2019

    Vi var 3 kolleger i styret for en stiftelse. Forhåndsbestilte meny med tre retter: kamskjell-ribbe-sjokolade mousse/kake. Kamskjell og desserten var normale. Ribben var en ny negativ opplevelse uten sprøstekt svor, bare en tynn, mindre enn 1 mm. myk skorpe av hudlag. Kan det ha vært en ung liten fet gris ? Ribbestykket besto av 2/3 parter fett og 1/3 part kjøtt. Kanskje var det en internasjonal pork rib ? Da burde det ha vært opplyst på menyen. Dette var det mest skuffende måltidet jeg har opplevet de siste årene. Det var vi enige om. Per Einar

  • Av Alex W fra Oslo
    26. oktober 2019

    Veldig god mat, men var såpass tomt at det ødela litt for atmosfæren. Da vi kom, slet vi med å finne fram til foodbaren, siden den var litt gjemt inne i hotellet, og ingen av de ansatte var særlig behjelpelige. Vi liker at det er summing og litt travelt i bakgrunnen når vi sitter på en restaurant, så det var litt ubehagelig at samtalen vår brøt stillheten. Det var musikk i bakgrunnen og noen av sangene som kom på var ikke passende til en rolig middag. Generelt bar det altfor mye preg av å være en hotellrestaurant. Vi var positivt overrasket når maten kom. God smak og elegant presentasjon.

  • Av Hanne kleven E fra Oslo
    22. oktober 2019

    Utrolig flott sted med topp service og matopplevelse i stjerneklasse.

  • Av Venninner på bytur S fra Oslo
    16. oktober 2019

    Nydelig mat. Litt uforberedt servitørpersonale. Vår forespørsel om vindusplass med utsikt mot sjøen ble ikke imøtekommet selv om det var mange ledige bord. Vi hadde bestilt bord flere dager på forhånd.

  • Av Randi L fra Oslo
    21. september 2019

    Lite organisert ved ankomst til restauranten - måtte vente en stund på bord, rot ved bestillingene og maten var midt på treet. Dette var langt fra den beste restaurant opplevelsen vi har hatt i Oslo .

  • Av Ryte V fra Slemmestad
    14. mai 2019

    Maten var fantastisk, men porsjonene var ganske små. Utmerket service også, bare var litt overasket over regningen som var doblet, men etter avklaring fikk riktig sum :)

  • Av Catherine S fra Oslo
    6. april 2019

    Veldig fin atmosfære og herlig beliggenhet. Maten var nydelig. Vi kommer tilbake!