Bewertungen für AHAAN, Street Food by Plah

4.5
(basierend auf 71 Bewertungen)
Hegdehaugsveien 22, Oslo, 167
71 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Carina H aus Oslo
    25. Januar 2020

    Vi hadde hørt veldig mye positivt om restauranten i forkant, så vi gledet oss veldig til besøket. Dessverre så stod ikke maten til forventningene. Bao med svin var himmelsk, men resten av rettene var saltet ihjel (biffsalat, torsk, satay og curry). Hyggelig betjening, ok priser og kule lokaler, men vi kommer ikke til å dra tilbake på grunn av matopplevelser.

  • Von Anders M aus Oslo
    23. November 2019

    Terningkast 6 ?? Topp mat! Topp servering! Hyggelig atmosfære! Mye mat for pengene!

  • Von Laura O aus Oslo
    19. Oktober 2019

    Nice food, good price, kind service and cozy atmosphere.

  • Von Gry enstad Ø aus Oslo
    24. August 2019

    En herlig mat og drikke opplevelse. Service på topp og veldig hyggelige lokaler! Vi kommer snart igjen!

  • Von Hege O aus Oslo
    17. August 2019

    Veldig god mat, kokkene bestemte rettene vi fikk og de tok hensyn til den ene i følget som var litt kresen ;-) God service.

  • Von Erik Moccamaster M aus Oslo
    10. August 2019

    Great food and value for money!

  • Von Daniel E aus Oslo
    27. Juli 2019

    Vi besökte ahaan nu i lördags 27/7 och vi var bägge 2 väldigt nöjda, jag som annars är ganska kritisk hadde inget att påpeka. Servicen var topp klass med trevlig personal. Maten var precis som lovat ”autentisk”. Både jag och min vän, som båda har rest mycket i Thailand fick verkligen Flashbacks när maten kom in i olika omgångar :) jag vill ge detta stället mina varmaste rekommendationer.

  • Von Anne-lise B aus Hamar
    26. Juli 2019

    Bestilte kokkens meny som besto av flere små retter, vellykket valg. Har bestilt det samme ved en annen anledning, rettene var litt mindre spennende nå, men godt var det.

  • Von Ann B aus Oslo
    3. Juni 2019

    Nydelig mat og bra service.

  • Von Knut H. H aus Oslo
    25. Mai 2019

    Fantastisk besøk som overgikk forventningene! Nydelig mat presentert på en spennende måte. Perfekt delemåltid. Husk å beregne god tid...