Reviews of AHAAN, Street Food by Plah

4.5
(gebaseerd op 71 beoordelingen)
Hegdehaugsveien 22, Oslo, 167
71 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door Carina H uit Oslo
    25 januari 2020

    Vi hadde hørt veldig mye positivt om restauranten i forkant, så vi gledet oss veldig til besøket. Dessverre så stod ikke maten til forventningene. Bao med svin var himmelsk, men resten av rettene var saltet ihjel (biffsalat, torsk, satay og curry). Hyggelig betjening, ok priser og kule lokaler, men vi kommer ikke til å dra tilbake på grunn av matopplevelser.

  • Door Anders M uit Oslo
    23 november 2019

    Terningkast 6 ?? Topp mat! Topp servering! Hyggelig atmosfære! Mye mat for pengene!

  • Door Laura O uit Oslo
    19 oktober 2019

    Nice food, good price, kind service and cozy atmosphere.

  • Door Gry enstad Ø uit Oslo
    24 augustus 2019

    En herlig mat og drikke opplevelse. Service på topp og veldig hyggelige lokaler! Vi kommer snart igjen!

  • Door Hege O uit Oslo
    17 augustus 2019

    Veldig god mat, kokkene bestemte rettene vi fikk og de tok hensyn til den ene i følget som var litt kresen ;-) God service.

  • Door Erik Moccamaster M uit Oslo
    10 augustus 2019

    Great food and value for money!

  • Door Daniel E uit Oslo
    27 juli 2019

    Vi besökte ahaan nu i lördags 27/7 och vi var bägge 2 väldigt nöjda, jag som annars är ganska kritisk hadde inget att påpeka. Servicen var topp klass med trevlig personal. Maten var precis som lovat ”autentisk”. Både jag och min vän, som båda har rest mycket i Thailand fick verkligen Flashbacks när maten kom in i olika omgångar :) jag vill ge detta stället mina varmaste rekommendationer.

  • Door Anne-lise B uit Hamar
    26 juli 2019

    Bestilte kokkens meny som besto av flere små retter, vellykket valg. Har bestilt det samme ved en annen anledning, rettene var litt mindre spennende nå, men godt var det.

  • Door Ann B uit Oslo
    3 juni 2019

    Nydelig mat og bra service.

  • Door Knut H. H uit Oslo
    25 mei 2019

    Fantastisk besøk som overgikk forventningene! Nydelig mat presentert på en spennende måte. Perfekt delemåltid. Husk å beregne god tid...