Anmeldelser Naustet

4.1
(basert på 14 anmeldelser)
Åsbygaten 3, Haugesund, 5528
14 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Viggo 64 S fra Haugesund
    14. desember 2019

    Vi er på Naustet en gang hver jul for å spise lutefisk. I år som alltid,var den kjempegod. Men i år ble vi skuffet over erterstuingen,den var tørr og smakløs,manglet mye på at den var som den skulle være. Servicen til de to Islandske damene som jobber der er upåklagelig. De andre kelnerne har litt å lære av de to. Men alt i alt er vi fornøyde , og anbefaler Naustet varmt????

  • Av Torill H fra Stord
    16. november 2019

    Det begynte bra med god service og at me fekk servert maten raskt. Men etter me var ferdige å eta, noko vår kelner fekk med seg, såg me ikkje ho igjen. Så etter 15 min. uten kontakt betalte me berre å gjekk. Då møtte me vår servitør ein annan plass på hotellet, og det er ikkje godt nok. Når ein har ansvar for gjester som har gleda seg både til middag og dessert, nyttar det ikkje å ta seg av andre oppgaver før gjesten er gått. Vil nok ikkje anbefale Naustet til nokon om ikkje servicen blir betre.

  • Av Jan frode L fra Haugesund
    7. november 2019

    Fantastisk god lutefisk, men en kunne godt blitt gjort oppmerksom på prisen på Jacobsen sitt juleøl. Nesten 400,- / flaske er litt I overkant.

  • Av Hanne H fra SON
    19. oktober 2019

    Fantastisk service av verdens hyggeligste islandsk dame som serverte oss i 2017 også og herlig fiskesuppe.

  • Av LARS SVEE S fra Aksdal
    17. august 2019

    +Fint lokale med god mat. - Servicen veldig dårlig.Ødla noe av den gode stemmningen vi hadde sett for oss. Servvitør hadde trengt å gå på ett smilekurs.

  • Av Arild L fra Haugesund
    9. august 2019

    Gode retter av kjøtt, fisk og god veganrett. Prisnivået er høyt og maten forsvarer ikke helt prisnivået.

  • Av Kari H fra Haugesund
    1. juni 2019

    Som vanlig nydelig mat og hyggelig betjening på Naustet

  • Av Trude K fra Haugesund
    29. mai 2019

    Kunne vært mer gulrotpuré til oksen. Og mer mennesker i restauranten.

  • Av John s K fra haugesund
    13. desember 2018

    Vi var 10 stk. som spiste lutefisk. Lutefisken var som alltid perfekt. I andre servering var poteter og bacon noe for kalde. Noe kluss med regningen da vi skulle betale.(Det var 7 stk. Akevitt og en juleøl for lite mot betaling)

  • Av Marit Ø fra Haugesund
    15. september 2018

    Alltid god mat! Fantastiske smakskombinasjoner!

2 Neste side