Anmeldelser Restaurant Teatro

4.3
(basert på 27 anmeldelser)
Stortingsgata 16, Oslo, Oslo, 0161
27 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Kristian J fra Sandnes
    6. september 2019

    God mottagelse. Veldig koselig og avslappende miljø. Alle var veldig fornøyd med maten. 3 forskjellige pizzaer som var nydelige.

  • Av Morten S fra Oslo
    9. desember 2018

    Teatro har byens beste pizzaer, spesielt de hvite. Min søster, som er kokk i Italia, ble så imponert at hun nå lager hvit pizza i Torino.

  • Av Else E fra Oppegård
    14. september 2018

    Veldig god pizza og etter at musikken ble dempet litt så kunne vi også prate sammen. Kjempebra

  • Av Marte S fra Oslo
    23. mars 2018

    The restaurant offers a soft dimmed light interior with luxurious soft seating. The menu offers multiple vegetarian options and the pizza crust was super thin and crispy. Deliscious! We were seated next to a very loud group of males that seemed to have had a drink to many, but our complaint was quickly accommodated and the waiters immediately moved us to a more quiet area with a smile. One of us received a glass of house white wine that had gone stale but this was also sorted out quickly and we received a new one in no time, once again with a smile and an apology for the mishap. Overall a very good experience in spite of the two occurrences.

  • Av Per henry V fra Oslo
    3. mars 2018

    Pizza, vin, is og kaffe. Enkelt og greit????

  • Av Kristin O fra oslo
    21. februar 2018

    Hyggelig betjening/kelner! Flink! Her ble det både god og dyr rødvin.... til pizzaen. Vi hadde bestilt festivalmenyen, så pizzaen var bestemt på forhånd. Det var lurt for da fikk vi noe vi garantert ikke hadde bestilt fra menyen. Det var en hvit og en rød - meget gode pizzaer!

  • Av Tone B fra Oslo
    16. februar 2018

    Leverer alltid.

  • Av Dear lee A fra Stabekk
    2. februar 2018

    Veldig god pizza! Hyggelige betjeningen!

  • Av Aurora L fra sætre
    22. desember 2017

    resturanten hadde supergod mat, beste jeg har smakt! desserten imponerte også veldig. servicen var det som imponerte mest, veldig stort pluss!:)

  • Av Geir A fra oslo
    29. september 2017

    Det var en hyggelig opplevelse. Første gang vi var der. God mat, drikke og god service. Hyggelig betjening også.

2 3 Neste side