Anmeldelser af Campo de Fiori

4.3
(baseret på 22 anmeldelser)
Josefines gate 23, Oslo, 0351
22 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Birgitte A fra Oslo
    3. januar 2020

    Topp service, Fabio tar alltid godt vare på sine gjester. Nydelig mat.

  • Af Sondre U fra Oslo
    18. december 2019

    Fantastisk bra og eutentisk stemning. God mat. Sjefen Fabio sørger for den lille ekstra touchen med hans herlige personlighet.

  • Af Japper P fra Oslo
    5. december 2019

    Veldig bra! Både jeg og kjæresten min hadde en fantastisk pasta. Hyggelig betjening. Eneste som trakk de ned var at desserten kom utrolig sent. Virket som de glemte oss av. Rødvinen vi fikk var helt ok, bra prosecco.

  • Af Anne M fra Oslo
    28. november 2019

    Italiensk på sitt beste. Alltid god stemning og nydelig mat.

  • Af Ellen G fra Oslo
    27. november 2019

    God mat, entusiastisk og hyggelig betjening!

  • Af Hege J fra Oslo
    26. november 2019

    Det var helt greit, men jeg komme ikke til å gå dit igjen.

  • Af Siri B fra Oslo
    19. oktober 2019

    En liten perle av et sted, i krysset Josefinesgate og Hegdehaugsveien. Nydelig mat, gode priser og sjarmerende folk. Her er du nesten i Roma! Ikke såååå hyggelig å bli plassert i varmetelt på fortauet som å sitte inne i restauranten, unngå det om du kan!

  • Af Astrid A fra Oslo
    5. september 2019

    Veldig bra

  • Af Karin H fra Moss
    27. april 2019

    Italiensk restaurant på sitt beste. Herlig stemning og hjertelig mottakelse. Maten skuffer aldri, med spennende utvalg av pizza og pasta. Anbefales varmt.

  • Af Tor anders B fra Oslo
    13. april 2019

    Veldig god mat, men servitørene/kelnerne hadde ikke tid til gjestene (kanskje de var altfor få på jobb lørdag kl 19?). Vi fikk hvertfall veldig god forrett og hovedrett etterhvert, men vi mått jo ta aktivt kontakt med srevitørene for å få kontakt, og da det netsen virket som det ikke var noen interesse for å ta imot bestilling på dessert, valgte vi i stedet å be om regningen og ta desserten et annet sted.

2 3 Næste side