Bewertungen für Norda

4.2
(basierend auf 20 Bewertungen)
Biskop Gunnerus' gate 3, 13. etg, Oslo, 0155
20 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Kari B aus GJØVIK
    16. Juli 2020

    Nydelig matopplevelse på Norda, og veldig hyggelig, svensk servitør. Forretten var kamskjell, nydelig lagt på en tallerken med vakkert grønt over. Hovedretten var ikke dårligere, nydelig lam med rødvinssaus og en herlig rotmos. Desserten var kanskje litt mye av det gode, med popcorn, hvit sjokolade og is, men det er nå smak og behag. Med en fantastisk god kopp kaffe gikk den i boks!

  • Von Lise G aus Moss
    6. März 2020

    Veldig hyggelig betjening, fantastisk mat og alle forventninger ble innfridd pluss litt til. Kjempeservice fra en skjønn svensk kelner??

  • Von Mette T aus Fredrikstad
    7. Februar 2020

    Vennlig og god service, god veiledning PG informasjonsindustri rettene. God atmosfære og lekkert interiør.

  • Von Jan kåre H aus Vestfossen
    24. Januar 2020

    Fine omgivelser, og god stemning. Ble tatt godt i mot når vi ankom, fikk bord raskt. Akkurat når vi hadde satt oss ble det satt inn et ekstra bord ved siden av oss, vi spurte om å bytte til dette bordet, som også var et bord til to. Dette ble relativt uhøflig avvist av en kvinnelig servitør, ikke spesielt kundevennlig, og det trekker dessverre helheten noe ned. To gin tonic kom på bordet i løpet av kort tid, og en oppmerksom servitør passet på at alt var som det skulle. Vi valgte kjøkkensjefens anbefaling, en treretters meny. Maten var utrolig god, kamskjell til forrett, en helt fantastisk kalvenakke til hovedrett og sjokoladesorbet til dessert. Gode viner og særlig den organiske hvitvinen smakte utsøkt. Alle rettene ble presentert på en god måte og også med stolthet. Alt i alt en veldig fin opplevelse, og kan anbefales. Men det er viktig at kunden alltid må føle seg ivaretatt og at små detaljer faktisk er ganske viktig!

  • Von Linda W aus Oslo
    21. Januar 2020

    Veldig bra!

  • Von Kristine R aus Oslo
    18. Januar 2020

    Fin restaurant i 13 etasje. Ryddig og fine lokaler. Tok litt lang tid å få mat, og veldig spesielt. Vi bestilte burger, og den var sort? Smaken var ikke helt ti min liking. Hyggelig personal, litt lite oppmerksomme på gjestene opplevde vi. Veldig dyrt! 960,- kroner for 2 burgere, 2 glass vin og 2 kaffe.

  • Von Ellen E aus Oslo
    21. Dezember 2019

    Vi var på Norda til brunsj. Veldig imøtekommende betjening, behagelig atmosfære og god mat. Ankomst til restauranten kunne vært bedre merket fra resepsjonen.

  • Von Daisy jane B aus Langhus
    18. Dezember 2019

    Det var veldig fint på stedet. Sentralt i byen, ble møtt med hyggelige ansatte. Jeg og to andre venner hadde valgt 5 retters middag, liker at kokken har tilpasset maten til de som trengte det, men likevel fikk de samme rettene. Prisen og porsjonene var veldig fine, gikk med en metthetsfølelse og det føltes likevel ikke for tungt for magen.

  • Von Ola T aus Oslo
    18. Dezember 2019

    Det var mye ledige plasser i restauranten men vi ble plassert på et dårlig bord selv om det var spesifisert vindus plass. Fikk tilslutt vindusplass men der var det mye trekk. Servitøren var veldig på som lagde en dårlig atmosfære. Det var ikke snakk om at en skulle nyte maten det var mer spis og bli ferdig. Maten var midt på treet. Også ble vi bedt om å betale for noen andre skulle ha bordet når hele restauranten var fullt av ledige bord.

  • Von Kristin K aus Oslo
    10. Dezember 2019

    Vi ble godt mottatt, og fikk god vinanbefaling som passet utmerket til maten. Maten smakte utsøkt, og var lekkert dandert. Restauranten var nærmest full, men likevel var det enkelt å føre en samtale rundt bordet. Ingen opplevelse av støy, og det satte vi spesielt god pris på.

2 Nächste Seite