Anmeldelser af Fem Små Hus

4.4
(baseret på 323 anmeldelser)
Nygränd 10, Stockholm, 111 30
323 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Martina E fra Stockholm
    1. januar 2020

    Blev inget för att det var stängt

  • Af Fröystein J fra Stockholm
    31. december 2019

    En mycket välsmakande nyårsmiddag på Fem små hus. Serveringen fungerade perfekt! Vår servitör var kunnig och professionell.

  • Af Stuart C fra Stockholm
    15. december 2019

    Fantastisk restaurang jag har besökt vid många speciella tillfällen. En fantastisk atmosfär som förstördes av en amerikansk servitris som inte kunde sluta prata om sig själv. Väldigt besviken.

  • Af Astrid Å fra Stockholm
    12. december 2019

    Jag och en väninna var på Fem Små Hus igår. Bord var bokat sedan en tid. När vi kom till restaurangen tog det rätt lång tid innan den som tog emot oss var färdig vid datorn. Sen sa han att vi skulle följa med och få sitta vid öppna spisen. När vi kom dit drog han isär ett litet bord från ett stort, sammanhängande bord och erbjöd oss att sitta där. Jag förstod då direkt att det var inte det bordet han bokat åt oss från början. Min teori är att när han fick se att det var två "damer" som dolde sig bakom namnet så fick vi ett dåligt bord. I den öppna spisen fanns ett rött blockljus, inget mer. Det var dessutom ganska dragit. Vi beställde först varsin dry martini. Den kom ganska snabbt. Sen beställde vi varmrätt. Vi hann smutta på drinken men redan efter 3-4 minuter (uppskattningsvis) kom varmrätten. Till och med servitrisen sa att de hade det lugnt i köket så det gick fort med maten och att hon själv var förvånad. Jag upplevde det som mycket amatörmässigt att inte vänta tills vi hade hunnit ta hela drinken innan maten serverades. Vi har ätit julmiddag på Fem Små Hus i säkert 30-40 år och tyckt att det varit ett mysigt ställe. Vi har tidigare fått bra bord och inte hat anledning att klaga. Vi kommer aldrig mer att besöka Fem Små Hus och kommer inte rekommendera det till andra heller. Det var inte värt de drygt 1600 kronor det kostade.

  • Af Thommy P fra Norråker
    5. december 2019

    Väldigt fin service och kort väntetid på maten som var gudomligt god. Men Lite på tallriken, det var alla fyras uppfattning.

  • Af Anna S fra Danderyd
    5. december 2019

    Mkt bra mat och service

  • Af Bjørn V fra Oslo
    4. december 2019

    Vi hadde bestilt bord på Fem Små Hus i Stockholms Gamla Stan, min kone og jeg, det viste seg å være smart å bestille på forhånd. Det var mange gjester her da vi ankom og de som ikke hadde bestilt bord måtte enten vente og se om det snart ble noe ledig, eller finne seg et annet sted hvis de ikke kunne vente. Vi ble vennlig mottatt og følte straks at vi var velkomne. Rettene vi valgte denne kvelden var alle sammen ypperlig tilberedt. Vinene som ble anbefalt til hver rett passet perfekt til maten. Selv om det var mange gjester her, følte vi oss meget godt tatt hånd om. Vår kveld på Fem Små Hus med et tre-retters måltid var på alle måter vellykket, det ble en minnerik kveld.

  • Af Anna-Lena A fra TJUREDA
    2. november 2019

    God mat, vänligt bemötande. Fantastisk miljö

  • Af Ruth B fra Delaware, USA
    14. juli 2019

    We loved the interior. Our server was excellent as was the dinner as well had. It ws our grandson's first eating of red deer and he LOVED it. My husband and I had several of the three course options and both of them were delicious. We also availed ourselves of the wine pairings and were VERY IMPRESSED with the choices and the amounts of wines provided to us. In short, this was a very memorable part of our vacation experience and it will be talked about for a long time to come.

  • Af Johan R fra Västerås
    13. april 2019

    Mottagandet var under all kritik, de hittade inte vår bokning trots att jag kunde visa bekräftelsen. Attityden var att det var vårt fel att de inte kunde hitta bokningen på en gång. Stimmigt o stökig miljö. Jag har varit där förut o varit nöjd med kommer inte tillbaka igen. Det var inte värt middag för 4500kr