Anmeldelser Waan Thai

4.5
(basert på 127 anmeldelser)
Sankt Eriksgatan 92, Stockholm, 113 62
127 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Alexander B B fra Stockholm
    14. februar 2020

    Bästa thsien i stockholm .

  • Av Hans G fra Stockholm
    9. februar 2020

    Genuina thailändska kryddningar och smaker. Mycket gott. Vänlig, uppmärksam och artig servering. Min hustru och jag var klart nöjda.

  • Av Tanya E fra Stad
    29. januar 2020

    Grym service och fantastiskt god mat!

  • Av Nadia H fra Stockholm
    27. januar 2020

    Fantastisk vegansk tom kha + vegansk lab ghai med oumph! Ojojoj. Favoritrestaurang. Toppentrevlig personal också och mysig miljö.

  • Av Katja L fra Stockholm
    4. januar 2020

    Fantastisk mat och service. Alltid lika bra!

  • Av Eva R fra Linköping
    3. desember 2019

    I ett sällskap på 5 blev alla jättenöjda. Maten smakade supergott ????????

  • Av Sara K fra Stockholm
    22. november 2019

    Supergod mat och mycket mysig restaurang.

  • Av Naomi F fra Stockholm
    10. november 2019

    God mat, genuin thai smaker, trevlig lokal och personal. Skulle verkligen rekommendera den här restaurangen.

  • Av Maria B fra Stockholm
    4. november 2019

    Mysigaste thaistället och klart bästa thaimaten vi ätit i Sverige! Dessutom supertrevlig personal / bra service ?? Gå hit!

  • Av Anders B fra Stockholm
    1. november 2019

    Fantastiskt god mat. Rikliga portioner och supertrevlig serveringspersonal. Snacksen som ingick i baren innan maten var inte dumma de heller.