Bewertungen für The Strand

3.8
(basierend auf 50 Bewertungen)
Nybrokajen 9 Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, 103 27
50 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Maud W aus Södertälje
    14. Februar 2020

    Vi beställde en alla??Dag meny. Förrätten och desserten var väldigt bra. Huvudrätten ryggbiffen med garnityret var under all kritik. Fantasilös och smaklös intill väldigt tråkig. Eftersom det var en Alla ??S meny blev det extra dåligt, kändes som ett slag i ansiktet. Köket måste ta sig ordentligt i kragen för att återfå lite respekt. Jag blev visserligen kompenserad och fick portobellosvamp med aubergine, helt smaklös ytterligare ett rejält bottennapp. Kocken kan aldrig smakat på maten och kastat ett kritiskt öga på tallrikarna innan dem skickades ut. Gör om och gör rätt. Med vänlig hälsning Maud Wickert

  • Von Helena S aus Stockholm
    7. Februar 2020

    Mycket gott, trevligt och fin miljö. Duktig personal. Bra läge. Lite skönt att det inte var så mkt folk. Fast synd att folk inte upptäckt detta ställe för middag!

  • Von Anette F aus Stockholm
    31. Januar 2020

    Inte prisvärt

  • Von Maria S aus Lerum
    28. Januar 2020

    Mycket bra service och fantastisk mat. Framförallt getosten.

  • Von Stefan H aus Stockholm
    11. Mai 2019

    Välsmakande brunch i angenäm miljö med trevlig personal. Det kanske inte fanns jättemånga rätter att välja på, men det behöver det inte finnas om det som finns smakar gott. Man kan ju ändå inte äta hur mycket som helst.

  • Von Theo M aus LIDINGO
    3. April 2019

    En liten lunchpärla. Alltid bra mat och alltid trevlig personal. Till ett rimligt pris. Och här kan man sitta och prata - ingen störande bakgrundsmusik och lagom avskilt mellan borden.

  • Von Annika R aus Upplands Väsby
    2. März 2019

    Trevligt och bra service! Hade velat sitta i delen med lampor i taket dock

  • Von Marita S aus Stockholm
    9. Dezember 2018

    Vi var mycket nöjdä god mat trevlig Ih p ersonal fönsterbord!!!p

  • Von Natasha L aus Stockholm
    30. November 2018

    Gott och trevligt! Bra service på Stockholms bästa läge.

  • Von Per T aus Stockholm
    21. November 2018

    The Strand är ett mycket snyggt, trevligt och bra ställe för både lunch, AW och middag. Snygg inredning och trevlig personal.