Anmeldelser The Strand

3.8
(basert på 50 anmeldelser)
Nybrokajen 9 Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, 103 27
50 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Maud W fra Södertälje
    14. februar 2020

    Vi beställde en alla??Dag meny. Förrätten och desserten var väldigt bra. Huvudrätten ryggbiffen med garnityret var under all kritik. Fantasilös och smaklös intill väldigt tråkig. Eftersom det var en Alla ??S meny blev det extra dåligt, kändes som ett slag i ansiktet. Köket måste ta sig ordentligt i kragen för att återfå lite respekt. Jag blev visserligen kompenserad och fick portobellosvamp med aubergine, helt smaklös ytterligare ett rejält bottennapp. Kocken kan aldrig smakat på maten och kastat ett kritiskt öga på tallrikarna innan dem skickades ut. Gör om och gör rätt. Med vänlig hälsning Maud Wickert

  • Av Helena S fra Stockholm
    7. februar 2020

    Mycket gott, trevligt och fin miljö. Duktig personal. Bra läge. Lite skönt att det inte var så mkt folk. Fast synd att folk inte upptäckt detta ställe för middag!

  • Av Anette F fra Stockholm
    31. januar 2020

    Inte prisvärt

  • Av Maria S fra Lerum
    28. januar 2020

    Mycket bra service och fantastisk mat. Framförallt getosten.

  • Av Stefan H fra Stockholm
    11. mai 2019

    Välsmakande brunch i angenäm miljö med trevlig personal. Det kanske inte fanns jättemånga rätter att välja på, men det behöver det inte finnas om det som finns smakar gott. Man kan ju ändå inte äta hur mycket som helst.

  • Av Theo M fra LIDINGO
    3. april 2019

    En liten lunchpärla. Alltid bra mat och alltid trevlig personal. Till ett rimligt pris. Och här kan man sitta och prata - ingen störande bakgrundsmusik och lagom avskilt mellan borden.

  • Av Annika R fra Upplands Väsby
    2. mars 2019

    Trevligt och bra service! Hade velat sitta i delen med lampor i taket dock

  • Av Marita S fra Stockholm
    9. desember 2018

    Vi var mycket nöjdä god mat trevlig Ih p ersonal fönsterbord!!!p

  • Av Natasha L fra Stockholm
    30. november 2018

    Gott och trevligt! Bra service på Stockholms bästa läge.

  • Av Per T fra Stockholm
    21. november 2018

    The Strand är ett mycket snyggt, trevligt och bra ställe för både lunch, AW och middag. Snygg inredning och trevlig personal.