Reviews of Ardbeg Embassy

4.4
(gebaseerd op 689 beoordelingen)
Västerlånggatan 68, Stockholm, 111 29
689 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door Mikael H uit Stockholm
    16 oktober 2020

    Bra mat. Bra service. Bra dryck. Lite synd att bli utskälld när man kommer dit för att en i sällskapet i på 5 i sista sekund tagit beslutet att stanna hemma för han kände sig krasslig. Att du bli uppläxad att då minsann skall man ringa och att de nu förlorar pengar mm. Jag förstår, men med rådande Covid-19 så hoppas man på lite mer humant bemötande. Så den servitrisen bör nog tänka lite mer på hur man bemöter kunder. De andra var mycket trevliga.

  • Door Johan W uit Stockholm
    14 oktober 2020

    Vi är jättenöjda med besöket i sin helhet. Super god mat och dryck.

  • Door Charlotte B uit Stockholm
    29 september 2020

    God mat - rikliga portioner - trevlig personal. Alla fem var nöjda.

  • Door Åsa C uit Stockholm
    24 september 2020

    Otroligt god mat presenterad på ett väldigt smakfullt sätt. Uppmärksam, trevlig och kunnig personal.

  • Door Christian F uit Oskarshamn
    19 september 2020

    Trevlig personal, god mat och ett whisky-sortiment.

  • Door Per H uit Stockholm
    17 september 2020

    Det bästa whisky sortimentet I stan, bra service, trevlig atmosfär , god väl lagad mat , helt perfekt.

  • Door Jessica W uit Sollentuna
    11 september 2020

    Jättetrevligt

  • Door Jovan A uit Solna
    6 september 2020

    -

  • Door Jan S uit Sollentuna
    29 augustus 2020

    Det var ett trevligt och bra besök. Jag har varit på Ardbeg Embassy flera ggr tidigare, och efter en mindre svacka för något år sen levde restaurangen nu åter upp till högt ställda förväntningar.

  • Door Anders F uit Stockholm
    29 augustus 2020

    Som vanligt levererar Ardbeg en väldigt hög kvalitet på mat och dryck. Passa på nu när de har halva priset på mat