Bewertungen für Aifur Krog & Bar

4.5
(basierend auf 251 Bewertungen)
Västerlånggatan 68 B, Stockholm, 111 29
250 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Naghmeh F aus Malmö
    25. Juli 2020

    God mat, trevlig personal och jätte tjusigt inredning, man går in i Vikingatiden atmosfären genom hur man har bemötts och omgivningen. Mycket plus för personalen!

  • Von L aus Växjö
    17. Juli 2020

    En upplevelse utöver det vanliga. Ett varmt välkomnande av personal vid ankomst, episk atmosfär & riktigt bra meny. Rekommenderas starkt att testa både Mjöd samt Mjöd/Öl-kombinationen. Utan någon som helst förfrågan så fick vi dessutom ett "par-bord", som var upphöjt två meter över resten av lokalens marknivå, och hade en utsikt över andra bord/gäster. Perfekt destination efter en promenad runt gamla stan. Missa inte! /A

  • Von Sandra P aus Stockholm
    13. März 2020

    Utmärkt med middag i vikingamiljö. En fantastisk upplevelse för utländska vänner/familj på besök i Stockholm.

  • Von Anders B aus Stockholm
    6. März 2020

    Mycket trevligt, unikt och härlig atmosfär

  • Von Axel R aus Stockholm
    4. März 2020

    Det var det absolut bästa restaurangbesök jag någonsin gjort. Ordentligt välkomnande, underbar service, maten var fantastisk.. finns inget att klaga på! Jag kommer definitivt rekommendera Aifur till varenda kotte jag går förbi. Vårt nya stammisställe!

  • Von Jonny L aus Tullinge
    29. Februar 2020

    God mat o trevlig miljö

  • Von Ing-Mari Jillhag Engdahl J aus Mariestad
    25. Februar 2020

    Tredje besöket, har absolut inte tröttnat! Häftigt unikt ställe med god mat, hög stämning och helt fantastisk miljö. Mycket trevlig personal!

  • Von Karin R aus Karlskoga
    22. Februar 2020

    Trevlig restaurang med god och prisvärd mat! Det var hög ljudnivå som på det säkert var på vikingatiden! Mjöd var inget jag fastnade för!

  • Von Helena B aus HUDDINGE
    20. Februar 2020

    Trevligt och vänligt bemötande

  • Von Patrik S aus Kopparberg
    20. Februar 2020

    Toppen. Kul och god mat.