Anmeldelser af Svartsö Krog

4.4
(baseret på 30 anmeldelser)
Svartsö Alvisk Udd 397, Skälvik, 130 34
30 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Gerd E fra Stockholm
    27. september 2019

    Mycket god mat och det gäller både huvudrätt och desert. Akustiken i lokalen är bedrövlig och vi blev hänvisade till bardelen. Vi hade föredragit att äta något tidigare än kl 20.

  • Af Sandra H fra Lidingö
    31. august 2019

    Om jag är helt ärligt var servicen ointresserat och det gick väldigt långsam (vi var inte många gäster på krogen vid den där tiden). Servitören var inte heller särskilt trevlig och både det ena och det andra hade tagit slut. Jag var faktiskt besviken. Förrätten var bra men huvudrätten (ankan) var kall och seg. Vad ska man säga ...

  • Af Åsa W fra Stockholm
    3. august 2019

    Så fint ställe, mycket god mat, bra stämning och supertrevlig personal.

  • Af Ann-sofi L fra Stockholm
    2. august 2019

    Trevlig service och väldigt god mat. Trevlig skärgårdstur dit

  • Af Linda R fra Eskilstuna
    18. juli 2019

    Duktig och trevlig servitris som gav ett jordnära intryck . Övrig service personal var inte lika lyhörda över våra önskemål

  • Af Jens H fra Stockholm
    18. juli 2019

    Tredje sommaren på Svartsö krog som fortsätter leverera efter hög förväntan. Köket vågar använda annorlunda styckdetaljer på kött som tillagas till sin fulländning. Deras förmåga att använda rotfrukter är svårslagen och jag tror inte jag har smakat dess motsvarighet någon annanstans. Besökte två dagar i rad för lunch och middag. Kycklingslårsfilén var god med utmärkta tillbehör men höll inte riktigt samma höga nivå som köttet vid middagen. Bra utbud av dryck både gällande öl och vin. De gånger jag har provat avec har det också funnits ett helt ok utbud. Bonus att Svartsö kro erbjuder möjlighet till förtöjning över natten för gäster som kommer med egen båt. Helt klart värt en omväg. Det enda invändningen jag har är att musiken i lokalen och på serveringen är något för hög och förtar lite av den magnifika naturupplevelsen. I synnerhet om man sitter på uteserveringen.

  • Af Mats E fra Stockholm
    15. juni 2019

    Maten var inget vidare, segt kött och smaklös förrätt.

  • Af Tomas O fra Uppsala
    9. september 2018

    Skön restaurang i härlig skärgårdsmiljö med utsikt över vattnet och bryggan där man ligger gratis som matgäst. Trevlig personal som är lagom ”på”. Har varit här tidigare och kommer att återkomma.

  • Af Mikael S fra Stockholm
    1. september 2018

    Har besök Svarstsö krog vid flera tillfällen och alltid blivit mycket nöjd. Rekommenderar starkt ett besök.

  • Af Cristina S fra Stockholm
    18. august 2018

    Vi har ätit på Svartsjö krog många gånger, både lunch och middagar, och vi har aldrig blivit besvikna. God mat, fina råvaror, trevlig servering.

2 3 Næste side