Anmeldelser af Bistro Bohéme Drottninggatan

3.2
(baseret på 35 anmeldelser)
Drottninggatan 71 A, Stockholm, 111 36
35 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Maarit G fra Stockholm
    16. januar 2020

    Gott! Stora tapasportioner. Snabb service och trevlig personal. Prisvärt

  • Af Gunilla A fra Stockholm
    11. januar 2020

    Lite bökigt att dela rätter. Skulle vara bra med varsin tallrik och då bättre möjlighet att äta av allt

  • Af Linda G fra Stockholm
    19. december 2019

    Dålig service, vänta en timme innan fick beställa mat. Vi fick ej in alla tapasrätter som beställts.

  • Af Ingalill T fra Stockholm
    15. december 2019

    Mysig stämning, god mat och trevlig betjäning. Allt helt perfekt.

  • Af Janne O fra Stockholm
    7. december 2019

    Har besökt restaurangen flera gånger. Enligt referenser på senare tid läste jag en del negativt, men vårt besök var helt Ok. Relativt prisvärt jämfört med andra stockholmsrestauranger. Enda direkt negativa var den höga volymen på musiken.

  • Af Åsa F fra Stockholm
    7. december 2019

    Dåligt att ingen i personalen ens verkar veta vad MSC-märkning - för hållbart fiske - är för något när man frågar. Så vi skippade tonfisk och scampi. Saknar chokladfondanten som fanns i förra regin och några andra favoriter. Pimientos de padrón alltid pålitlig tapas, annars inget minnesvärt här.

  • Af Sam H fra Stockholm
    29. november 2019

    Långsam service fast trevlig person. Maten är okej i klass 3/5.

  • Af Carina E fra Stockholm
    21. november 2019

    God mat på mysig restaurang. Något hög musik.

  • Af Inga D fra Stockholm
    9. november 2019

    Jag är inte nöjd, dålig service, maten var inte som jag hade förväntat mig. Dålig stämning bland personalen.

  • Af Dragan B fra stockholm
    2. november 2019

    trevlig bemötande, varm stämmning, trevlig personal