Opiniones sobre Restaurang Fåfängan

3.8
(basado en 68 opiniones)
Klockstapelsbacken 3, Stockholm, 116 41
68 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Urban K desde Grillby
    16 de febrero de 2020

    Vår tidigare upplevelse av er var alldeles utomordentlig. Jag är glutenintolerant och hade inga som helst problem med att veta vad jag kunde äta. Nu var det väldigt dålig ordning på skyltning av maträtterna. saknades eller var felplacerade , framgick endast på några få rätter om de var med eller utan gluten. Personalen saknade kunskap och fick springa och fråga! Utbudet på maträtter var lite futtigt med små fat som tog slut hela tiden. Tyvärr en negativ upplevelse förutom omgivningarna som är helt underbara

  • Por Yvonne H desde Stockholm
    16 de febrero de 2020

    Tyvärr kallt och dragigt. Mat god men inte bra att alla fick samma tid 11.00 för brunsch. Långa köer. Skinkomelett och veg. Omelett lagad i samma stekpanna. Och med samma stekspade.

  • Por Kristina W desde Falkenberg
    9 de febrero de 2020

    Trevligt på alla sätt

  • Por Sofia W desde Stockholm
    21 de diciembre de 2019

    Vi åt julbord och jag har bara varit där tidigare på brunch. Men måste säga att servicen var mycket bättre än innan. Maten var god och man hade allt som man ville ha på ett julbord.

  • Por Michael E desde Stockholm
    15 de diciembre de 2019

    Fräscha och välsmakande Julrätter i trevlig miljö

  • Por Vincent L desde Stockholm
    14 de diciembre de 2019

    Bra julbord! Trevlig personal..

  • Por Julia H desde Stockholm
    14 de diciembre de 2019

    Maten var okej, inget utöver det vanliga. Servicepersonalen var okunnig och gav inget särskilt bra intryck. Svårt att beställa dryck. Kall lokal, blåste kallt under hela middagen.

  • Por Pernilla H desde Stockholm
    13 de diciembre de 2019

    God mat, bra service

  • Por Bengt Ö desde Stockholm
    13 de diciembre de 2019

    Vi åt julbord vilket vi verkligen kan rekommendera... Även trevlig personal gjorde besöket perfekt??????

  • Por Hans G desde Stockhilm
    13 de diciembre de 2019

    Vi va jättenöjda