Reviews of Man in the Moon

3.7
(gebaseerd op 61 beoordelingen)
Tegnérgatan 2 C, Stockholm, 113 58
61 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door Peter N uit STOCKHOLM
    21 februari 2020

    Mycket trevlig pub, lagom med folk runt fullsatta bord, trevlig personal och god mat

  • Door Alf W uit Stockholm
    20 februari 2020

    Som alltid under senaste 25 åren , gott och trevligt. Ibland lite överambitiös oerfarna med tlllrättavvisande på omoget sätt, men ” so what ”. Är snart tiibaka

  • Door Jenny O uit Stockholm
    8 februari 2020

    Supertrevligt ställe med öl för alla smaker. Maten är från helt okej till riktigt bra.

  • Door Lelle J uit Sthlm
    24 oktober 2019

    trevlig lokal bra mat men lite dålig kontakt när man kommer in tar tid innan personalen säger hej och välkommen........

  • Door Sven W uit Stockholm
    7 oktober 2019

    Dom hade en lång rad bayersk öl, oktoberfestöl undebart gott. Som vanligt var raggmunken och fläsket mycket gott. Personalen (servitrisen) var på ett fantastiskt humör denna kväll.

  • Door Madeleine M uit Skellefteå
    5 oktober 2019

    Bra mat och service men jag trodde att man skulle känna mer att man var på en Oktoberfest

  • Door Irene E uit Stockholm
    19 november 2018

    Uruselt bemötande när vi kom, fortsatt uruselt bemötande under hela middagen, nonchalant och stort ointresse att ge god service och trevnad!

  • Door Björg K uit Stockholm
    4 oktober 2018

    Jag kan inte komma ihåg när jag senast lämnade en restaurang SÅ besviken; med en känsla av äckel över intagen måltid och dessutom lurad på nästan 400kr! Det var dubbelt straff; först äta maten som serverades, sen tvingas betala för den. Jag hoppas verkligen att den mat köket skickade ut till oss igår tillhörde ett extremt undantag på Man in the Moon? Ingen med yrkesstolthet eller matkunnande befann sig i det köket! Vi blev oerhört förvånade när vi visades till vårt bord och servitör 1 säger: Ni har bokat Oktoberfestmeny. Vill ni äta det? Vi hade sett fram emot en god wienerschnitzel och apfelstrudel sedan jag bokade den 18 september. Förrätten med tre olika korvar var god och inget att anmärka på; förutom den torra, gula ’dekoren’ som låg ovanpå och var strimlad för många timmar sen ?? Så serveras kvällens höjdpunkt; wienerschnitzel ?? Den var garanterat friterad eller stekt i två omgångar innan vi fick den på bordet! Ena halvan var extra svartbränd och paneringen var tjock och väldigt hård. Den var heller inte varm vid servering?? Schnitzeln var placerad ovanpå ’tysk potatissallad’ - iskalla och hårdkokta 1,5 till 2 centimeter tjocka potatisbitar (typ en mindre potatis delad på tre) direkt från kylen ?? Det var en chock att få första potatisbiten i munnen!!! Så kall var den. Dressingen var dock god. Sedan samma träiga och torra gula ’dekor’ och en citronklyfta som hade torrt skinn på sidorna ?? Det gick inte att äta potatisen och jag är sår i gommen efter den stenhårda paneringen! Men jag ville bara lämna detta bottennapp till restaurangkök ?? En Apfelstrudel ska uppfylla vedertagna krav och köket kan inte misslyckas? Ack, som vi bedrog oss. Efterrätten var gjord på äpplen med kanel och socker inlindade i en vit, seg och äcklig FILODEG ?? Det här var ingen apfelstrudel!

  • Door Ola C uit STOCKHOLM
    29 september 2018

    Vi blev väl mottagna och snabbt visade till vårt bord. Ändringar i ursprunglig meny-beställning var inget problem God mat, öl och stämning. Hela familjen trivdes.

  • Door Inger W uit Stockholm
    28 september 2018

    Maten var god och personalen trevlig, men det var alldeles för hög ljudnivå!