Opiniones sobre HAK

3.8
(basado en 12 opiniones)
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg, 411 03
12 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Sara A desde Göteborg
    29 de diciembre de 2019

    Lokalen är mysig. Grym chark och duktiga på att matcha vinet till. Fem rätter att välja på varmmenyn. Vi åt fiskgryta och hamburgare. Inget speciellt och ganska pricey för smaken. Jag tar gärna ngt chark och vin där innan middag på annat ställe. Skulle inte äta mat där igen.

  • Por Hans F desde Aten - Grekland
    14 de octubre de 2019

    Jag bjöd ut mina två barn med deras respektive då jag var hemma i några dagar. HAK är en restaurangmiljö som passar väldigt bra då man har med yngre generationen. Öppen planlösning, trevlig personal och mycket god mat.

  • Por Eva Å desde Göteborg
    26 de octubre de 2018

    Fin och trevlig service. Maten var både riklig och smakade fantastiskt gott. Kan verkligen rekommendera fisksoppan.

  • Por Morten H desde Halden
    2 de febrero de 2018

    Enkelt og greit

  • Por Jessica H desde Stockholm
    30 de junio de 2017

    Toppen!

  • Por Saga S desde Göteborg
    13 de mayo de 2017

    Trevlig miljö. Väldigt tråkig mat. Blev rätt besvikna. Väldigt mycket kött och salladerna kändes gamla. Fint dessertbord.

  • Por Fredrik J desde Göteborg
    25 de marzo de 2017

    Trevligt

  • Por Anci A desde Motala
    21 de marzo de 2017

    Jättegod mat, trevlig personal och trevlig miljö. Men vi fick vänta för länge på maten. Den salta karamellglassen var supergod.

  • Por Yvonne J desde tostared
    28 de enero de 2017

    Vi är väldigt nöjda med vårt restaurangbesök. Jättetrevlig kypare som guidade oss i vad vi kunde äta. Gott vin på kyparens förslag till maten. Trevlig atmosfär å livligt i baren å runtomkring. Det var filmfestival när vi va där.

  • Por Erica T desde Lindome
    24 de noviembre de 2016

    Fantastiskt rolig kypare! Mycket trevlig servitör - vi blev väl omhändertagna. Maten tog däremot lång tid - vi fick vänta över en timma men helheten är positiv, Bra miljö med mysig inredning. Bra att inte musiken är så hög det är lätt att samtala.

2 Página siguiente