Anmeldelser HAK

3.8
(basert på 12 anmeldelser)
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg, 411 03
12 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Sara A fra Göteborg
    29. desember 2019

    Lokalen är mysig. Grym chark och duktiga på att matcha vinet till. Fem rätter att välja på varmmenyn. Vi åt fiskgryta och hamburgare. Inget speciellt och ganska pricey för smaken. Jag tar gärna ngt chark och vin där innan middag på annat ställe. Skulle inte äta mat där igen.

  • Av Hans F fra Aten - Grekland
    14. oktober 2019

    Jag bjöd ut mina två barn med deras respektive då jag var hemma i några dagar. HAK är en restaurangmiljö som passar väldigt bra då man har med yngre generationen. Öppen planlösning, trevlig personal och mycket god mat.

  • Av Eva Å fra Göteborg
    26. oktober 2018

    Fin och trevlig service. Maten var både riklig och smakade fantastiskt gott. Kan verkligen rekommendera fisksoppan.

  • Av Morten H fra Halden
    2. februar 2018

    Enkelt og greit

  • Av Jessica H fra Stockholm
    30. juni 2017

    Toppen!

  • Av Saga S fra Göteborg
    13. mai 2017

    Trevlig miljö. Väldigt tråkig mat. Blev rätt besvikna. Väldigt mycket kött och salladerna kändes gamla. Fint dessertbord.

  • Av Fredrik J fra Göteborg
    25. mars 2017

    Trevligt

  • Av Anci A fra Motala
    21. mars 2017

    Jättegod mat, trevlig personal och trevlig miljö. Men vi fick vänta för länge på maten. Den salta karamellglassen var supergod.

  • Av Yvonne J fra tostared
    28. januar 2017

    Vi är väldigt nöjda med vårt restaurangbesök. Jättetrevlig kypare som guidade oss i vad vi kunde äta. Gott vin på kyparens förslag till maten. Trevlig atmosfär å livligt i baren å runtomkring. Det var filmfestival när vi va där.

  • Av Erica T fra Lindome
    24. november 2016

    Fantastiskt rolig kypare! Mycket trevlig servitör - vi blev väl omhändertagna. Maten tog däremot lång tid - vi fick vänta över en timma men helheten är positiv, Bra miljö med mysig inredning. Bra att inte musiken är så hög det är lätt att samtala.

2 Neste side