Opiniones sobre Jamie's Italian - Sthlm

3.4
(basado en 131 opiniones)
Humlegårdsgatan 23, Stockholm, 102 44
131 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Curt B desde Sandviken
    13 de marzo de 2020

    Trevligt! Bravmat

  • Por Niclas L desde Göteborg
    7 de marzo de 2020

    Trevlig servitris from SF usa oerhört trevlig o bra service Mat var grym

  • Por Susanna I desde Stockholm
    15 de febrero de 2020

    Dålig och" långsam "service! En i sällskapet fick in en annan rätt. Vid betalning hade de debiterat denna rätt också! Inte prisvärt ställe!

  • Por Sofia B desde Stockholm
    7 de febrero de 2020

    Vi bokade bord för två med erbjudandemeny under krogveckan. Maten var OK, men inte något särskilt, dock tyckte jag att pasta carbonaran var väl värd. Vår servitör var trevlig, men hade mycket att göra och vår sidesallad som vi beställde glömdes bort trots påminnelser. Miljön förväntade jag mig skulle vara mysigare och det drog kallt för oss som satt när entrén. På det stora hela mötes inte mina förväntningar fullt ut för middagen.

  • Por Lena B desde Stockholm
    7 de febrero de 2020

    Bra mat och rikliga portioner. Maten kunde dock varit varmare. Fick bordet närmast ingången där det var dragigt. Ni borde inte ha ett bord just där!

  • Por Carolina Ö desde Stockholm
    1 de febrero de 2020

    Vi bokade 2 rättersmeny för 200kr och var väldigt nöjda med allt.

  • Por Jennifer F desde Stockholm
    1 de febrero de 2020

    Superbra!

  • Por Ulrika S desde Stockholm
    28 de enero de 2020

    Supergod tryffelpasta! Pizzan och desserterna också klart över förväntan.

  • Por Ulrika A desde Stockholm
    25 de enero de 2020

    Höga förhoppningar, men smaklös pasta. Tryffelpastan, ingen smak av tryffel. Fick vänta länge innan beställning. Ouppmärksam servis.

  • Por Staffan N desde Stockholm
    24 de enero de 2020

    Överraskande solid matlagning, med tanke på sympatiska priser konkurrerar man ut flera mer kända italienska restauranger i Stockholm.