Opiniones sobre Indian Garden Liljeholmen

3.8
(basado en 13 opiniones)
Sjötorget 10, Stockholm, 117 60
13 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Gun W desde Liljeholmen
    30 de octubre de 2020

    Maten var riktigt bra, men ett stort minus för att vi verkligen inte kände oss välkomna då vi kom in. Vi hade bokat 14:30 för lunch och när vi kom in så var det första vi fick höra att ’bara så ni vet så drar vi kl 15:00’ det blev en irriterad diskussion om att vi faktiskt hade bokat bord och ville gärna sätta oss och äta innan vi fick höra att folk ska dra mm. Personen i fråga ville bara därifrån och det blev en väldigt välkomnande känsla. Det förstörde upplevelsen och var en jobbig stämning framför barnen. Maten var väldigt god trots allt.

  • Por Moa P desde Stockholm
    27 de septiembre de 2020

    Mycket trevligt

  • Por Arjana A desde Stockholm
    26 de septiembre de 2020

    God mat fast dåligt service. Väldigt många restaurangbesökare fast få personal. Vilket gjorde att personalen var osociala och stressade ihjäl sig.

  • Por Petra P desde Stockholm
    22 de septiembre de 2020

    Mycket god mat, snabb och trevlig service!

  • Por Eva D desde Tyresö
    9 de septiembre de 2020

    Nöjd.

  • Por Nancy S desde Stockholm
    25 de agosto de 2020

    Sonens val på sin födelsedag. Alltid fantastisk mat! Vi gillar att gå dit med mysig inredning, musiken och Personalen!

  • Por Marja V desde Liljeholmen
    23 de agosto de 2020

    Mycket trevligt bemötande och servicen var bra. Maten fick toppbetyg av hela sällskapet på sex personer.

  • Por Lena P desde Stockholms
    14 de febrero de 2020

    Maten är magisk

  • Por Jessica S desde liljeholmen
    29 de enero de 2020

    jag tycker det var stressigt ,jag hade bokat bord och personen i kassan hänvisade oss till ett litet bord med menyer på och vi skulle göra vår beställning där i innanför dörren. vi fick ta ned oss allt in till rummet där vi fått bordet, inga bestick på bordet , vi hann inte ens sätta oss innan maten kom, likaså när vi precis hade ätit klart , kastade sig över disken , jag förstår att man vill ha in mycket folk på lunchen men för det priset ni tar på lunchen så förväntar jag mig bättre service och mindre stressad personal.

  • Por Robert S desde Stockholm
    18 de enero de 2020

    Gott och bra

2 Página siguiente