Opiniones sobre Prostens Pizza

4.3
(basado en 19 opiniones)
Skrea 203, Falkenberg, 311 70
19 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Ulla L desde Prostens pizzeria
    10 de septiembre de 2020

    Trevligt och mycket vänlig och tillmötesgående personal.

  • Por Ann-sofi I desde Kullavik
    28 de febrero de 2020

    Hemtrevligt och välkomnande Trevlig personal med hög serviceminder Annorlunda koncept som tilltalade oss!

  • Por Victor A desde Falkenberg
    11 de enero de 2020

    Trevlig miljö och bra service och mat o dryck är bra.

  • Por Inger C desde Falkenberg
    19 de octubre de 2019

    Prostens Pizzeria mysigt ställe. Bra service och god mat! Kunde suttit längre men två sittningar :(

  • Por Yvonne F desde Slöinge
    27 de septiembre de 2019

    Mycket lyckad kväll. Trevlig atmosfär, skön musik och inte minst jättegod mat.

  • Por Jessica D desde Kvibille
    1 de junio de 2019

    En smakupplevelse i fantastisk miljö och atmosfär.

  • Por Jeanette R desde Falkenberg
    31 de mayo de 2019

    Jättegoda och spännande förrätter och pizzor. Smaker som var annorlunda men jättegoda. Trevlig ser icke som verkligen månade om oss som gäster. Jättetack! Kommer gärna åter!

  • Por Jeanette S desde Värnamo
    11 de mayo de 2019

    Vällagad och smakrik mat och dryck! Så gott! Mysig atmosfär i lokalen, trevlig personal! Mycket nöjd, det var första besöket men definitivt inte sista??

  • Por Catharina W desde Falkenberg
    10 de mayo de 2019

    En pärla vi har i Falkenberg supertrevlig personal godaste pizzan o miljön är precis som man är på en familjekrog i Italien. Allt är super.

  • Por Mona B desde Hestra
    9 de febrero de 2019

    Allt bra utom att vi saknade en gatlampa vid parkeringen.

2 Página siguiente